Vesti > Srbija

Važno OBAVEŠTENJE za VOZAČE! IZMENE u SAOBRAĆAJU na pojedinim PUTEVIMA zbog RADOVA

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će prvo biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Anica Ninković

05/02/2024 > 14:20

podeli vest:

Važno OBAVEŠTENJE za VOZAČE! IZMENE u SAOBRAĆAJU na pojedinim PUTEVIMA zbog RADOVA
Foto: Tanjug printscreen


Na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Kovilj, zona petlje Kovilj, ka Novom Sadu, sutra će tokom svetlog dela dana biti izvođeni radovi na zameni saobraćajne table na portalu, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Tranšped - petlja Bubanj Potok, ka Beogradu, 6. i 7. februara, od 8 do 16 časova, biće izvođeni radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije.

Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, Surčin Jug - Obrenovac, petlja Jakovo, sutra će biti izvođeni radovi na demarkaciji horizontalnih oznaka, u smeru ka Obrenovcu, a 7. februara u smeru ka Surčinu, od od 8 do 16 časova.

Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će prvo biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom, zatim će za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na putu Zlatibor - Borova Glava u toku su radovi u sklopu rehabilitacije, do 29. februara, uz naizmenično propuštanje vozila. Na putu Svilajnac - Medveđa u toku su radovi na rehabilitaciji, do 1. jula, uz naizmenično propuštanje vozila.
 

Ostavite komentar