Vesti > Srbija

UHAPŠENA OSOBA U BIJELJINI KOJA JE BILA U KONTAKTU SA UBICOM! (FOTO)

Kako ATV saznaje uhapšena je osoba koja je bila u kontaktu sa odbeglim ubicom

Izvor: K1info/ATV

Autor: Nestorović Ognjen

18/07/2024 > 14:37

podeli vest:

UHAPŠENA OSOBA U BIJELJINI KOJA JE BILA U KONTAKTU SA UBICOM! (FOTO)
Foto: Youtube PrintScreen/Info Bijeljina


U Bijeljini je danas uhapšena osoba koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Nezvanično, osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Račansku ulicu u Bijeljini prethodno je blokirala policija, odnosno formiran je punkt na kojem se radi provera jednog vozila i lica.

Podsetimo, MUP Srpske je jutros saopštio da se za izvršiocem ubistva policajca u Loznici aktivno traga i u Srpskoj.

Kako se navodi u saopštenju, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju niz mera i radnji u vezi sa potragom za licem koje je noćas izvršilo krivično delo teško ubistvo, prilikom čega je smrtno stradao policijski službenik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u Loznici.

Zasada nije poznato da li mu je direktno pomagao u bekstvu. Osumnjičeni je lociran i uhapšen u Račanskoj ulici u Bijeljini. Na licu mesta nalazi se veliki broj policajaca koji su blokirali jedno vozilo.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je ranije danas da postoje osnovane sumnje da je ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca teroristički napad koji dolazi od albanskih struktura sa KiM.

Granični policajac MUP-a Srbije Nikola Krsmanović (34) ubijen je sinoć, dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) ranjen u napadu koji dogodio u Loznici. Do pucnjave je došlo tokom rutinske kontrole taksi vozila od pripadnika pogranične policije, u kome je iz vatrenog oružja na službenike MUP-a ispaljeno nekoliko hitaca.

U toku je opsežna potraga za napadačem. I u Bosni i Hercegovini su pojačane sigurnosne mere zbog bojazni da napadač ne pređe granicu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar