Vesti > Srbija

Počele da stižu čestitke košarkašima: Vučević i Dačić zahvalili na borbenosti i srčanosti

Olimpijski tim Srbije došao je do pete medalje na Igrama u Parizu.

Izvor: K1info

10/08/2024 > 13:46

podeli vest:

Počele da stižu čestitke košarkašima: Vučević i Dačić zahvalili na borbenosti i srčanosti
Foto: tanjug


Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević čestitao je danas reprezentativcima Republike Srbije u košarci osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Bravo košarkaši! Pokazali ste fantastičnu igru, borbenost i srčanost. Celom svetu ste pokazali kako se bori za svoj narod i svoju otadžbinu. Srbija je zemlja košarke. Živela Srbija“, poručio je premijer Vučević. 

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je pobedila selekciju Nemačke rezultatom 93:83 (30:21, 16:17, 26:25, 21:20).

Olimpijski tim Srbije je tako došao do pete medalje na Igrama u Parizu.

 

 I potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić čestitao je košarkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Upućujem najsrdačnije čestitke košarkaškoj reprezentaciji Srbije na osvojenom bronzanom olimpijskom odličju. Junački ste se borili i svi kao jedan maestralno odigrali za našu Srbiju, čime ste još jednom dokazali zašto ste uvek u samom vrhu svetske košarke. Radosni smo i ponosni na vas! Želim vam još mnogo uspeha u budućnosti. Nastavite da ispisujete istoriju srpske košarke”, navodi se u čestitki ministra Dačića, saopštio je MUP.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar