Vesti > Srbija

AMSS UPOZORAVA VOZAČE: Oprez, već od četvrtka počinju gužve pred vikend na putevima

Teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju na Horgošu 300 minuta, Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 180 minuta, Sremskoj Rači 360 minuta

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

22/08/2024 > 19:23

podeli vest:

AMSS UPOZORAVA VOZAČE: Oprez, već od četvrtka počinju gužve pred vikend na putevima
Foto: Youtube PrintScreen/Auto-moto savez Srbije AMSS


Na auto-putevima, naplatnim rampama i graničnim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj poslednjih nekoliko sedmica već od četvrtka intezitet sobraćaj počinje da se značajno pojačava, saopštio je AMSS i apelovao na vozače da zbog toga budu usredsređeni na vožnju i voze na većem odstojanju.

- Umor je čest pratilac stranih vozača koji voze na dugim relacijama i samo prolaze kroz našu zemlju, zato su česte saobraćajne nezgode zbog kojih se stvaraju zastoji i vožnja usporava - kaže se u saopštenju AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza na izlazu iz zemlje su od 30 minuta do dva sata, a na ulazu od 30 do pedeset minuta prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 17.15 sati.

Na Horgošu vozila čekaju 60 minuta, Bačkom Bregu 30 minuta, Batrovcima 120 minuta. Na ulazu u zemlju na Gradini se vozila zadržavaju 50 minuta, Preševu 50 minuta i na Gostunu 30 minuta.

Teretnjaci na izlazu iz zemlje čekaju na Horgošu 300 minuta, Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 180 minuta, Sremskoj Rači 360 minuta i Gradini 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, navodi se u saopštenju AMSS.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar