Vesti > Srbija

Vučić podelio LEPE VESTI ZA PODRINJE: "Mašine su STIGLE - sve što možemo da uradimo, napravićemo"

Vučić je najavio i dolazak gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića u Loznicu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

08/09/2024 > 11:00

podeli vest:

Vučić podelio LEPE VESTI ZA PODRINJE: "Mašine su STIGLE - sve što možemo da uradimo, napravićemo"
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su mašine stigle u Podrinje i da sada preostaje da se uradi sve što je obećano.

- Što više radimo, to su zahtevi veći. Sve što možemo da uradimo, napravićemo. Posebno sam srećan što sam ovde mogao, kao gost vladike Jeroteja i oca Aleksandra, da vidim zaista čudotvorno delo njihovih ruku, i ovde ćemo pomoći takođe sa asfaltiranjem okolnih ulica i puteva - naveo je Vučić posle posete kompleksu crkve Uspenja presvete Bogorodice u Krupnju gde je razgovarao sa sveštenstvom.

On je istakao, nakon poseta zdravstvenim ustanovama u Loznici i Krupnju, da mnogo očekuje od zdravstvenih pregleda jer je to "važno za Srbiju".

 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

- Ostaje da uradimo ono što smo obećali. Kao što ste videli, i kod političkih protivnika, svi oni priznaju da je mnogo urađeno, a za mene nema veće satisfakcije. Nijednog čoveka niste čuli da je rekao da nije mnogo urađeno. Važno mi je da poštuju rad i sve što država uradi. Ovde ćemo da radimo što više da bi ljudi bili zadovoljni, sa mnogo više energije, ambicije, želje - istakao je predsednik.

Vučić je najavio dolazak gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića u Loznicu.

- Mi sad idemo dalje, u Loznicu, imaćemo više sastanaka, doći će gradonačelnik Ljubljane. Hoću da vidim, da prošetamo malo i da me posavetuje. Da vidimo šta je to što bi on još uradio u Loznici, pa da to napravimo. Mene sada pitate, ne znam šta još, osim bolnice i doma zdravlja, ali videćemo - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar