Vesti > Srbija

Oglasio se OTAC uhapšenog MLADIĆA u severnom delu KOSOVSKE MITROVICE: Moj sin zadobio je POVREDE tokom hapšenja

Četiri osobe srpske nacionalnosti uhapšene su oko ponoći u severnom delu Kosovske Mitrovice

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/09/2024 > 15:40

podeli vest:

Oglasio se OTAC uhapšenog MLADIĆA u severnom delu KOSOVSKE MITROVICE: Moj sin zadobio je POVREDE tokom hapšenja
Foto: Tanjug printscreen


Otac jednog od noćas uhapšenih mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice Srđan Jović izjavio je da su njegovom sinu prilikom hapšenja pripadnici kosovske policije naneli povrede, a da se sada nalazi u stanici u južnom delu grada.

- Oni su odvedeni u policijsku stanicu u južni deo, određen im je pritvor. Angažovali smo advokata Jelenu Krivokapić i sada čekamo da ga vode kod tužioca. Sa sinom nisam bio u kontaktu. Advokat je porazgovarala i kaže da ima rane po telu, ima povrede. Videćemo koliko je to ozbiljno. Čekamo izjavu - rekao je Jović.

On je dodao da je njegov sin takođe rekao advokatu da nije kriv za ono što mu se stavlja na teret i da je pre brutalnog hapšen i fizičkog nasrtaja na njih bilo samo verbalnog konflikta.

Četiri osobe srpske nacionalnosti uhapšene su oko ponoći u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrđeno je za Tanjug iz takozvane kosovske policije.

Kako je navedeno, njima je određen pritvor do 48 sati, a na teret im se stavlja navodni napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

Na snimku koji se u međuvremenu  pojavio na društvenim mrežama može se videti kako puškom naoružani pripadnik tzv. kosovske policije brutalno hapsi jednog od srpskih mladića. 

BONUS VIDEO: 


 

Ostavite komentar