Vesti > Srbija

NEVREME POGODILO BEOGRAD: Oglasio se RHMZ sa NAJNOVIJIM UPOZORENJEM!

Vetar je uspeo da obori više stabala širom severa zemlje

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

28/09/2024 > 21:18

podeli vest:

NEVREME POGODILO BEOGRAD: Oglasio se RHMZ sa NAJNOVIJIM UPOZORENJEM!
Foto: Youtube PrintScreen/fM videos


Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) oglasio se najnovijim upozorenjem za pogoršanje vremena u sklopu hladnog talasa koji je doneo vremenske neprilike u Vojvodini, koje je pogodilo i područje Beograda u večernjim časovima.  

- Naoblačenje sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom sa grmljavinom, padom temperature i umerenim i jakim severozapadnim vetrom koje je zahvatilo sever Srbije, u prvoj polovini noći proširiće se i na zapadnu i centralnu Srbiju, uključujući i područje Beograda, dok se na jugu i istoku zemlje padavine očekuju tek u drugoj polovini noći ka nedelji. Intenzivnije padavine se očekuju na severu i zapadu zemlje, gde se očekuje količina padavina od 20 do 40 mm - navodi se u najavi RHMZ.

Podsećamo, danas je pogoršanje vremena pogodilo Vojvodinu, gde je najteža situacija bila u Bačkoj. 

Vetar lomio stabla

Kako je danas najavio Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), naoblačenje sa kišom, padom temperature i umerenim i jakim severozapadnim vetrom je prvo zahvatilo Bačku, ali se u popodnevnim časovima proširuje i na ostatak Vojvodine.

Tako su građani podelili da je vetar uspeo da obori više stabala širom severa zemlje, a mi vam donosimo fotografije iz Beške i Inđije.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar