Vesti > Srbija

VUČIĆ na SVEČANOSTI povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd

Hotel je smešten u najmodernijem naselju u Srbji i zauzimaće prvih 11 spratova Kule Beograd, koja je novi simbol prestonice

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

30/09/2024 > 20:10

podeli vest:

VUČIĆ na SVEČANOSTI povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd
Foto: Tanjug/Tanjug VIDEO


Predsednik Aleksandar Vučić prisustvuje večeras svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis u Kuli Beograd, zajedno sa predsednikom kompanije "Eagle Hills" Mohamedom Alabarom.

Svečanosti prisustvuje i generalni direktor The St. Regis Belgrade hotela Mark de Rajter i potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali.

The St. Regis Belgrade je tek šesti hotel renomiranog njujorškog brenda u Evropi, a zvanično će za goste otvoriti vrata u oktobru.

Hotel je smešten u Beogradu na vodi, najmodernijem naselju u Srbji i zauzimaće prvih 11 spratova Kule Beograd, koja je novi simbol prestonice.

St. Regis je najluksuzniji brend iz portfolija Marriott International, sa bogatim nasleđem i istorijom dužom od veka, poznat po tome što bira samo najbolje i najprestižnije adrese širom sveta za svoje hotele i brendirane stanove.

Dolazak ovakvog brenda predstavlja veliko priznanje za Srbiju i dokaz da je Beograd postao destinacija svetske klase koja će u narednom periodu privlačiti sve veći broj globalnih putnika, navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar