Vesti > Srbija

VUČIĆ komentarisao proslavu ĐUKANOVIĆA u Podgorici: "Milo i ja imamo istu opsesiju - SRBIJU"

Prema njegovim rečima, koliko god pevao takve pesme, Srbija će ići napred

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

30/09/2024 > 22:21

podeli vest:

VUČIĆ komentarisao proslavu ĐUKANOVIĆA u Podgorici: "Milo i ja imamo istu opsesiju - SRBIJU"
Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ / nr


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da on i bivši predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović imaju istu opsesiju - Srbiju, s tim što je on voli, a Đukanović mrzi.

On je to rekao novinarima na svečanosti povodom završetka radova na izgradnji hotela The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd, komentarišući proslavu Đukanovića u Podgorici nakon objavljivanja preliminarnih rezultata lokalnih izbora, na kojima se pevala pesma "Jači smo od Srbije".

Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

 

- Video sam, interesantno je to. Imamo sve različito u našim programima, planovima, idejama, ali zajedničku opsesiju. Opsednuti smo Srbijom - ja je volim, on je mrzi. I ja ću to nastaviti, on će nastaviti da je mrzi, a ja ću je još više voleti i istovremeno nastaviti da poštujem i volim narod u Crnoj Gori - i Srbe i Crnogorce i sve ostale - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, koliko god pevao takve pesme, Srbija će ići napred.

- Oni će naravno vam kažu, ne, ja volim Srbiju Nataše Kandić i Nenada Čanka, ali ne vole Srbiju 99 odsto onih koji u njoj žive. Reč neću reči protiv Crne Gore, hvala što su pokazali koliko su opsednuti Srbijom, nastojaću još više da radim. Ovo što večeras radim, priča više od bilo koje pesme - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar