Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK"

Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 časova na K1 televiziji

Izvor: K1info

21/10/2024 > 07:30

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK"
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


NASLOVNE STRANE

Srbija neće uvoditi sankcije Ruskoj Federaciji, rekao je predsednik Aleksandar Vučić posle telefonskog razgovora sa Vladimirom Putinom. Bolje da imamo rekonstrukciju Vlade nego nove izbore, kaže ministar Ivica Dačić. KFOR izveo obuku za suzbijanje nereda i kontrolu masa u kampu u Vučitrnu. Ilon Mask organizuje lutriju, svakog dana po milion dolara za jednog Trampovog birača. Ove i ostale vesti u prelistavanju štampe komentarišemo sa Aleksandrom Apostolovskim i Milošem Garićem.

SAMIT BRIKS-A U KAZANJU

Dvodnevni Samit BRIKS-a počinje sutra u Kazanju i biće najmasovniji do sada. Očekuje se dolazak 14 svetskih lidera. Postaje li prošireni BRIKS pretnja zapadu i kako bi se sve to moglo odraziti na naš region? To pitamo Dragana Radenkovića i Milovana Božinovića.

ŠTA JE POKAZAO POPIS U CRNOJ GORI?

Čitanje rezultata popisa u Crnoj Gori. Šta je jasnija odrednica identiteta, nacionalnost ili jezik? Šta je pokazao popis? Zašto prosrpske strane traže da srpski jezik bude službeni? Da li će popis uticati i na politička prestrojavanja? To pitamo Vladimira Pavićevića i Časlava Koprivicu.

BIZARNI IZAZOVI SA TIK TOKA

Bizaran trend sa Tik Toka stigao u Srbiju. Devojčice jedu po 15 kuvanih jaja dnevno da bi "podigle zadnjicu". Kako "bolesnim" izazovima sa interneta stati na put? To pitamo Eminu Beković i Anitu Alterov.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar