Vesti > Srbija

Evo kada će biti sahranjena Mina Pošarac (23): Dve godine se borila sa opakom bolešću!

Prelepa devojka je izgubila borbu za život

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nemanja Petričević

17/10/2024 > 21:46

podeli vest:

Evo kada će biti sahranjena Mina Pošarac (23): Dve godine se borila sa opakom bolešću!
Foto: Instagram/mina_posarac1


Mina Pošarac (23) iz Rume, koja je preminula jutros, biće sahranjena sutra, u 13.30, na groblju u svom rodnom mestu.

Kako je Minina sestra Anastasia navela na Instagramu, Mina je preminula jutros u 6 časova.

"Želim da se zahvalim svima koji su u ove dve godine mislili na nju, sa njom se borili”, napisala je ona.

Podsetimo, Mina je do februara 2022. godine živela uobičajenim životom, a onda je osetila bol u kičmi, nije mogla da ustane i izgubila je kontrolu nad telom.

Za Minu, sve se promenilo preko noći. Kako je svojevremeno objasnila, jedno jutro se probudila i shvatila da ne oseća noge.

Foto: Instagram/mina_posarac1

 

- Sećam se tog jednog dana u navedenom periodu kada sam pevala kroz kuću i tako pevajući pomislila: "Bože kako je moj život lep, vi ne znate koliko ja samo uživam.''Samo par dana nakon toga vratila sam se sa treninga i počela je da me boli leva strana leđa, otišla sam kod lekara ali oni su smatrali da je to samo prehlada, da nije nista ozbiljno. U subotu, 26. februara 2022. godine probudila sam se, dan je bio lep i sunčan, sela sam u svoj auto, vozala se po celom gradu, išla na piće sa drugarima i uzivala. Vratila sam se kuci, istuširača i legla u krevet. Kod nas u kući svake nedelje pravi se porodični ručak, na kom se svi rado sastajemo i pored svih obaveza barem taj jedan dan provodimo zajedno. Nedelja, 27. februar 2022, budim se umorna iako sam spavala celu noć, moj stomak iz meni nepoznatog razloga trne, sedam na krevet i pokušavam da ustanem, tada ustajem i padam - opisala je ranije Mina početak svoje borbe za Telegraf.rs.

Uprkos svemu, hrabro se suočila sa teškom dijagnozom i totalnom paralizom od vrata na dole.

Nastavak lečenja bio je planiran u inostranstvu, gde je planirana operacija tumora, ali nažalost do toga nije došlo i prelepa devojka je izgubila borbu za život.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar