Vesti > Srbija

VOZAČA "audija" koji je udario dečaka danas izvode pred tužioca: Bio je i PIJAN i DROGIRAN

Policija je uhapsila i suvozača S.J. (22) zbog pomoći učiniocu posle izvršenja krivičnog dela

Autor: K1info

23/10/2024 > 08:33

podeli vest:

VOZAČA "audija" koji je udario dečaka danas izvode pred tužioca: Bio je i PIJAN i DROGIRAN
Foto: Shutterstock/društvene mreže


Bahati vozač "audija" Miladin M. (34) iz Beograda koji je, u ponedeljak uveče, prošao na crveno svetlo, udario u drugi automobil, pa u dečaka A.K. (10) koji je stajao na pešačkom ostrvu i teško ga povredio imao je čak 1.33 promila alkohola, ali bio i pod dejstvom kokaina.

Kako saznaje Telegraf on će danas biti saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija je uhapsila i suvozača S.J. (22) zbog pomoći učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 21 sat na Novom Beogradu. Pijan i drogiran vozač "audija" prošao je velikom brzinom na crveno svetlo na semaforu, udario "škodu", pa poksio mališana koji je stajao na takozvanom pešačkom ostrvu.

Foto: Facebook printscreen

 

Kada je video šta je uradio Miladin sa suvozačaem S.J. je pobegao. Međutim, ubrzo ga je policija uhapsila. U krvi je u tom trenutku imao čak 1.33 promila alkohola, ali brzim testom je utvrđeno da je i pod dejstvom kokaina!

Dečak A.K. juče je u teškom stanju prevezen u bolnicu u Tiršovoj. Ima povrede na licu, prelom lobanje, prelom butne kosti, hematom na mozgu...Operisan je i stabilno je.

MUP se oglasio

Vozač M. M. (34) uhapšen je, u ponedeljak uveče, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, saopštio je MUP.

Takođe, uhapšen je i suvozač S. J. (22) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

M. M. se sumnjiči da je upravljajući vozilom "audi" pod dejstvom alkohola u organizmu (1,33 promila) večeras oko 20.25 časova, na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina, najpre prošao na crveno svetlo semafora, izazvao saobraćajnu nezgodu sa putničkim vozilom udarivši u ovo vozilo, a potom udario i oborio desetogodišnje dete koje je stajalo na razdelnom ostrvu pored semafora.

Nakon toga M. M. i S. J. su pešice pobegli. Ubrzo ih je policija pronašla i uhapsila.

Dete je prevezeno u Urgentni centar sa teškim povredama.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar