Vesti > Srbija

GLOVO skinuo NOVAC sa RAČUNA, a nije dostavio poručene artikle! Evo šta kažu u banci...

Devojka iz Beograda navodi da porudžbina nije bila kompletna, a da to nije jedini problem sa kojim se suočila povodom narudžbine

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Milena Gačević

24/10/2024 > 11:25

podeli vest:

GLOVO skinuo NOVAC sa RAČUNA, a nije dostavio poručene artikle!  Evo šta kažu u banci...
Foto: Shutterstock


Jedna korisnica društvenih mreža javno se požalila na Glovo da joj je sa kartice skinut novac, a da svoju narudžbinu nije ni preuzela, jer nije bila kompletna.

Kako je navela na početku objave, ona je napomenula da će svoju porudžbinu u iznosu od 1.670 dinara platiti gotovinom, a kada je kurir stigao ostala je u šoku. Porudžbina nije bila kompletna, a iznos na fiskalnom računu i aplikaciji se nije poklapao.

- Preko Glovo aplikacije poručila sam iz *** artikle u vrednosti od 1.670 dinara, uz napomenu da iznos plaćam kešom, a ne karticom. Kurir mi je doneo polovičnu porudžbinu ( o izostanku proizvoda nisam dobila nikakvu informaciju) uz fiskalni račun od 927 dinara. Kada sam htela isti da platim, rečeno mi je da moram da platim iznos koji stoji na aplikaciji, a ne na fiskalnom računu, što sam odbila - napisala je ova korisnica. 

Foto: printscreen Instagram/serbialive_beograd

 

Ističe, da su problemi nastali onda kada su iz napomenute kompanije insistirali na plaćanju punog iznosa, što je ova korisnica striktno odbila. 

- Dostavljač je kontaktirao centar gde su mu isto ponovili, nakon toga su me kontaktirali i saopštili da moram da im platim iznos iz aplikacije, a ne sa fiskalnog računa, a da će oni naknadno izvršiti refundaciju na karticu, kojom nije ni bilo navedeno da se plaća. To sam opet odbila i zamolila dostavljača da vrati porudžbinu - nastavila je svoje traumatično iskustvo ova korisnica.

Pravi šok usledio je tek dva dana nakon opisanog incidenta, kada je kompanija za dostavu skinula novac sa njene kartice. 

- Dva dana nakon toga sa računa mi je skinut iznos od 1.670 dinara od strane Glova. U banci su mi rekli da je Glovo datu transakciju pokušavao desetak puta isto veče da skine, kada je sporna porudžbina bila dostavljena. Ali zbog nedostatka sredstava nisu uspeli da je obave - zaključila je korisnica.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar