Vesti > Srbija

Vučić o PONAŠANJU Ružića: Sit sam UCENJIVAČA i iz SNS i iz SPS! Sve će to rešiti REKONSTRUKCIJA VLADE!

Sve će to biti uređeno rekonstrukcijama vlade, naglasio je predsednik

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

26/10/2024 > 11:53

podeli vest:

Vučić o PONAŠANJU Ružića: Sit sam UCENJIVAČA i iz SNS i iz SPS! Sve će to rešiti REKONSTRUKCIJA VLADE!
Foto: Tanjug/Rade Prelić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je gostovanje Branka Ružića na televiziji N1, i kako je rekao - izgledalo je pomalo tužno.

- Ima jedna interesantna stvar. On kaže, u želji da im se dodvori, uvek je imao tu potrebu, neću previše stvari da iznesem, on kaže da "kažu Đilas ima 619 miliona". Ne kažu, niti kažem ja, to kaže Đilas, on je to pisao u izveštaju. A kaže da sam ja sistem. E taj Vučić je stvorio taj sistem koji vi nikada nećete stvoriti. A mi smo slabi i jadni, pa nam je potrebna Ružićeva pamet - kaže on. 

Predsednik ističe da je prilično sit ucenjivača iz SNS, SPS, i drugih stranaka. 

- Do 2027. imamo vremena, pa neka narod odluči.  A o malim partnerima da ne govorim. To sklanjanje iz Skupštine kada im ne odgovara, da drže pridike... Sit sam toga. Sve će to biti uređeno rekonstrukcijom vlade - kazao je Vučić.

Podsetimo, potpredsednik SPS Branko Ružić gostovao je na N1, televiziji pod kontrolom Dragana Šolaka i tom prilikom branio opozicionog lidera Dragana Đilasa, ali i poručio da Srpska napredna stranka ne bi postojala i mogla da vlada bez Socijalističke partije Srbije.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar