Vesti > Srbija

VUČIĆ objavio "NAJČUDNIJI SNIMAK" na Svetu Petku, pa poslao SNAŽNU PORUKU građanima (VIDEO)

Predsednik je ovom prilikom ukazao na vredan rad na projektu Expo 2027, ali i čestitao vernicima Svetu Petku, kao i slavu SNS

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

27/10/2024 > 11:50

podeli vest:

VUČIĆ objavio "NAJČUDNIJI SNIMAK" na Svetu Petku, pa poslao SNAŽNU PORUKU građanima (VIDEO)
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je dan zaštitnice Svete Petke svim vernicima, kao i slavu Srpske napredne stranke. 

Predsednik je objavio snimak radova sa gradilišta EXPO 2027, a kako je i sam rekao, objavom "najčudnijeg snimka" koji bi neko objavio na ovaj veliki praznik ukazao je na radnike koji neumorno rade na velikom projektu za ponos Srbije.

- Najčudniji snimak koji bi neko objavio na dan Svete Petke, kada veliki broj Srba slavi zaštitnicu, pre svega, dece, žena, starih i bolesnih. Izabrao sam ovaj snimak, jer i na današnji dan, želim da pokažemo i Srbiji i svetu da rast, razvoj i napredak jesu jedini garant naše sigurne budućnosti. Ovi kadrovi su sa EXPO 27 gradilišta u Beogradu, iz prethodne noći, gde je na betoniranju između budućih hala 2 i 4 učestvovalo 70 miksera i stavljeno više od 1000 kubika betona. Zahvalan našim neimarima na ogromnom trudu, oni u tri smene pokušavaju da urade ono što smo definisali kao zadatke za budućnost - rekao je predsednik i nastavio:

- Verujem u Boga, a nadam se da će nas Sveta Petka kao zemlju i narod zaštititi od svih nevolja koje su zahvatile svet. Srećna slava Sveta Petka svima koji je danas slave. Posebno, srećna slava mojim naprednjacima i predsedniku Srpske napredne stranke Milošu Vučeviću!

BONUS VIDEO

Ostavite komentar