Vesti > Svet

VELIKA DRAMA NA EURO 2024! Katastofalan POTOP i NEVREME u NEMAČKOJ prete nastavku takmičenja! Pogledajte STADION (VIDEO)

Žalili su se navijači prethodnih dana da ih vreme u Nemačkoj ne miluje, a sada je objavljen i kako izgleda stadion Hofenhajma koji je potpun

Izvor: K1info/novosti.rs

Autor: Mina Duduković

28/06/2024 > 10:06

podeli vest:

VELIKA DRAMA NA EURO 2024! Katastofalan POTOP i NEVREME u NEMAČKOJ prete nastavku takmičenja! Pogledajte STADION (VIDEO)
Foto: X Printscreen/1899_robert


Grupna faza Evropskog prvenstva u fudbalu je završena, a sada sledi nokaut faza, ali Nemačka se susreće sa ogromnim problemom.

Naime, nemačka meterološka služba je izdala upozorenje na četvrti nivo opasnosti jer su područje Baden-Vurtemberga pogodile strašne oluje praćene čak i gradom, što preti nastavku takmičenja na EURO 2024.

Žalili su se navijači prethodnih dana da ih vreme u Nemačkoj ne miluje, a sada je objavljen i kako izgleda stadion Hofenhajma koji je potpuno potopljen.

 

 

- "Rajn Nekar arena“ je otvorena 2009. godine i može da primi nešto više od 30.000 navijača, a na ovom stadionu igra Hofenhajm koji je prošle sezone bio sedmi u Bundesligi.

Stadion je potpuno uništen, ali na sreću na ovoj areni se ne igraju utakmice Evropskog prvenstva, inače bi problem bio utoliko veći. Međutim, ako se ovako nastavi u opasnosti su i stadioni gde će se igrati nokaut faza. 

Ostavite komentar