Vesti > Svet

MELANIJA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Trampa čvrsto uhvatila za ruku, a na licu ni traga UZNEMIRENOSTI (FOTO)

Ona se pojavila na važnom događaju, na kom je njen suprug predsedničkim kandidatom Republikanske partije

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

19/07/2024 > 20:29

podeli vest:

MELANIJA PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Trampa čvrsto uhvatila za ruku, a na licu ni traga UZNEMIRENOSTI (FOTO)
Foto: Tanjug AP


Bivša prva dama SAD Melanija Tramp, zajedno sa suprugom Donaldom Trampom, prisustvovala je završnoj večeri Republikanske nacionalne konvencije (RNC) u Milvokiju.

Donald Tramp na pomenutoj konvenciji zvanično proglašen predsedničkim kandidatom partije, a bivša prva dama bila mu je velika podrška.

Kako je Melanija  na sinoćnjem događaju prvi put viđena u javnosti nakon atentata na Donalda Trampa, okupljeni republikanci su je pozdravili gromoglasnim aplauzom, prenosi ABC.

Podsetimo da se Melanija Tramp retko pridružuje bivšem predsedniku u predizbornoj kampanji, a povremeno se pojavljuje na događajima za prikupljanje sredstava u Trampovim privatnim rezidencijama u Palm Biču i Njujorku. Tako je ovo bio jedini put da se pojavila na događaju RNC-ja tokom ovog izbornog ciklusa, kao i prvi put da se pridružila suprugu na važnom događaju pre izbora u novembru.

Podsetimo, ona se oglasila nakon atentata na njenog supruga Donalda i u saopštenju nazvala napadača ''čudovištem'', koje je bivšeg predsednika posmatralo kao ''neljudsku političku mašinu''.

Tada je poručila da je njen, i život njenog sina Barona Trampa, bio na ivici ''razorne promene'' kada je metak pogodio Donalda Trampa na mitingu. Naglasila je strah od činjenice da je atentator hteo da "ugasi Donaldovu strast, njegov smeh, njegovu inventivnost, njegovu ljubav prema muzici i njegov žar”.

Kako je, nakon atentata, Melanija pružila punu podršku suprugu, ali i porodici čoveka koji je stradao na mitingu u Pensilvaniji.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar