Vesti > Svet

Pogledajte HEROJSKI ČIN ROKERA! Džon Bon Džovi SPASAO ŽIVOT ŽENI, SPREČIO je da skoči sa MOSTA (VIDEO)

Pevačeva fondacija JBJ Soul nudi podršku beskućnicima i gladnima

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

12/09/2024 > 09:41

podeli vest:

Pogledajte HEROJSKI ČIN ROKERA! Džon Bon Džovi SPASAO ŽIVOT ŽENI, SPREČIO je da skoči sa MOSTA (VIDEO)
Foto: X Printscreen/hippie_last


Američki rok muzičar Džon Bon Džovi snimljen je kamerom kako pokušava da ubedi "očajnu" ženu da se skloni sa ivice mosta u Nešvilu.

Američki pevač je navodno snimao spot za pesmu svog benda "The People's House" na pešačkom mostu kada je primetio ženu sa druge strane ograde.

Na snimcima nadzorne kamere koje je podelila lokalna policija, vidi se frontmen grupe Bon Džovi koji zajedno sa članicom svoje ekipe prilazi uznemirenoj ženi.

On se zatim naslonio na ogradu i počeo da razgovara sa njom podstičući je da se vrati na sigurno, nakon čega joj je pomogao da se popne preko ograde.

Bon Džovi je zatim zagrlio i tako su stajali oko minut, pre nego što su se zajedno vratili niz most. 

Policijska uprava Metropolitena u Nešvilu podelila je snimak na svom Jutjub kanalu i rekla da je pevač pomogao "očajnoj ženi".

- Sve pohvale za Džon Bon Džovija i njegov tim što su pomogli ženi na pešačkom mostu Sajgenthaler u utorak uveče. Bon Džovi je uspeo da je ubedi da siđe sa platforme mosta preko reke Kamberlend na sigurno - objavila je policija na platformi Iks.

Pevačeva fondacija JBJ Soul nudi podršku beskućnicima i gladnima, a on sam je prošao opsežnu obuku u razgovoru sa ljudima u krizi.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar