Vesti > Svet

EKSPLOZIJA BOCE SRUŠILA ZGRADU u Italiji! POGINULO DVOJE MALIŠANA, traga se za MAJKOM i bakom

U trenutku tragedije, u zgradi je bilo više ljudi, uključujući i porodicu sa troje dece

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

22/09/2024 > 14:38

podeli vest:

EKSPLOZIJA BOCE SRUŠILA ZGRADU u Italiji! POGINULO DVOJE MALIŠANA, traga se za MAJKOM i bakom
Foto: Shutterstock


Dvoje dece, starih 4 i 6 godina, stradalo je kada se srušila zgrada u Napulju nakon što je u jednom od stanova najverovatnije došlo do eksplozije gasa. Pod ruševinama je ostalo još šestoro ljudi, a na licu mesta je više od 60 spasilaca.

Dvospratnica u Savijanu srušila se jutros nešto posle 8 časova, a urušavanju je prethodila strašna eksplozija, kako se veruje, plinske boce.

Do eksplozije je najverovatnije došlo u stanu na 2. spratu, u kojem je živela jedna baka.

U trenutku tragedije, u zgradi je bilo više ljudi, uključujući i porodicu sa troje dece, starih 2, 4 i 6 godina. Na lice mesta su odmah stigli pripadnici policije i vatrogasci, koji su krenuli da raščišćavaju ruševine u potrazi za preživelima. Nekih sat vremena nakon eksplozije iz ruševina izvukli oca i dvogodišnje dete i oni su u teškom stanju prebačeni u bolnicu.

Nekih sat vremena kasnije pronašli su telo četvorogodišnje devojčice, a potom i telo njenog dve godine starijeg brata. Kako javljaju mediji, i dalje se traga za majkom mališana, i bakom, koja je živela na 2. spratu. 

Prema prvim informacijama, od siline eksplozije drugi sprat zgrade se odmah srušio, a ostatak konstrukcije je ubrzo popustio pod teretom.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar