Vesti > Svet

Ribari ulovili AJKULU, pa joj rasporili stomak! Ono što su unutra našli ih je ŠOKIRALO

Oni su mislili da je životinja pojela plastiku ili ribarsku mrežu, međutim...

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/10/2024 > 09:28

podeli vest:

Ribari ulovili AJKULU, pa joj rasporili stomak! Ono što su unutra našli ih je ŠOKIRALO
Ribari ajkula i ubijena žena - Foto: Shutterstock/X Printscreen/DailyMail


Stravičan prizor zatekao je ribare, koji su pronašli telo američke turistkinje Kolin Monfore (68) iz Južne Dakote. Nesrećnu ženu je pojeo morski pas kada je odnela jaka struja u toku ronjenja u Indoneziji, prenosi "The Sun".

Incident se dogodio 26. septembra u oblasti ostrva Pulau Reong, ali posle osam dana potrage, spasilačke ekipe su odustale zbog opasnih uslova na moru i male šanse da je pronađu.

Nesrećna žena je bila sa šest prijatelja, a kada je odvukla jaka struja ni vodič nije uspeo da je spasi na vreme. U nedelju su njene ostatke pronašli ribari u susednoj državi Istočni Timor, u stomaku morskog psa.

Stravičan prizor

Još uvek je na sebi imala ronilačko odelo. Ribari su rekli da su primetili kako morski pas nije izgledao zdravo kada su ga ulovili, pa su mislili da je možda progutao plastiku ili ribarsku mrežu.

Otvorili su ga da bi pronašli uzrok problema i videli ostatke žene. Odmah su kontaktirali obalnu stražu, koja još uvek istražuje ovaj slučaj i druge osobe koje su bile prijavljene kao nestale.

Rezultate će objaviti kad budu dostupni svi podaci, ali trenutni izveštaji potvrđuju da se radi o Monfore. Šef lokalne policije saopštio je da je vodič ronilačke grupe prijavio njen nestanak, a potragu su odmah posle incidenta započeli njeni prijatelji.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar