Vesti > Svet

Tramp saznao SJAJNE VESTI! Usred kampanje za predsednika SAD velika radost u porodici

Njegova ćerka, Tifani, je tu vest saopštaila u Detroitskom ekonomskom klubu

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

11/10/2024 > 09:25

podeli vest:

Tramp saznao SJAJNE VESTI! Usred kampanje za predsednika SAD velika radost u porodici
Foto: wikipedia.org/Shutterstock


Bivši predsednik SAD, Donald Tramp kaže da je njegova najmlađa ćerka trudna sa svojom prvom bebom, prenosi "serbiantimes.info".

Tramp, a koji je ponovo u predsedničkoj trci rekao je da njegova 30-godišnja ćerka Tifani, koju deli sa bivšom suprugom Marlom Mejpls, čeka dete sa suprugom Majklom Bulosom (27), saopštavajući tu vest u Detroitskom ekonomskom klubu.

Dok je govorio na događaju, Donald je prepoznao nekoliko ljudi u publici, uključujući i tasta svoje ćerke, dr Masada Bulosa.

Foto: Instagram printscreen/ivankatrump

 

- On je slučajno otac Tifaninog muža, Majkla, koji je veoma izuzetan mlad momak. I ona je izuzetna mlada žena. I imaće bebu. Tako da je to lepo - rekao je Tramp.

Sama Tifani još nije rekla ništa o trudnoći.

Tifani i Boulos, koji je sin bogate libanske porodice sa biznisom u Nigeriji, venčali su se u novembru 2022. godine u Palm Biču, Florida, u porodičnom klubu Mar-a-Lago. Par je počeo da se zabavlja 2018. godine, posle susreta u klubu Lindzi Lohan na Mikonosu u Grčkoj. Zatim su se verili u januaru 2021. godine na kraju predsedničkog mandata njenog oca i posle nereda u američkom Kapitolu podelivši vest na društvenim mrežama dan pre nego što je bivši predsednik napustili funkciju.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar