Vesti > Svet

Ovo su SRBI koji su UKRALI NOVOROĐENČE! Pobegli su u Belgiju, a evo gde su snimljeni (FOTO)

Santjago, prevremeno rođena beba nestala je iz porodilišta 21. oktobra, a za kidnapovanje se sumnjiče roditelji srpskog porekla

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: K1info

24/10/2024 > 13:47

podeli vest:

Ovo su SRBI koji su UKRALI NOVOROĐENČE! Pobegli su u Belgiju, a evo gde su snimljeni (FOTO)
Foto: X Printsreen/le_Parisien


Dete staro svega 17 dana, čije je ime Santjago, kidnapovano je 21. oktobra iz porodilišta u Sena - Sen - Deni koja pripada regionu Pariza.

Za otmicu deteta sumnjiče se Kristina N. (25) i Kevin D. (23), poreklom i Srbije i za njima tragaju belgijski i francuski policajci i pravosudni organi.

Tokom potrage za bebom uhapšeno je pet rođaka Kristine i Kevina koji su takođe poreklom iz Srbije, a najmanje dvoje je, zajedno sa roditeljima, išlo u Belgiju gde je pronađen automobil kojim su prešli granicu.

Naime, Santjago, prevremeno rođena beba nestala je iz porodilišta 21. oktobra, a za kidnapovanje se sumnjiče roditelji srpskog porekla. Navodno, oni su bebu spakovali u crnu torbu za kupovinu i snimila ih je nadzorna kamera. Oni su tada ušli u automobil u kojem su ih čekali pomagači.

U sredu, 23. oktobra, belgijska policija saopštila je da su pronašli automobil Kristine i Kevina u Šarloi, opštini koja se nalazi u blizini granice Francuske i Belgije.

Roditelji bebe su, kako tvrde francuski mediji, na teritoriju Belgije ušli u noći između 21. i 22. oktobra. Oni su koristili tamnoplavi automobil marke "audi" koji je registrovan u Francuskoj sa tablicama GR-956-ZV.

Belgijska policija saopštila je da se oni nalaze na teritoriji Šarloa.

Francuski mediji navode da je dečak u trenutku nestanka imao braon majicu (veličina je šest meseci) i belu debelu somotsku pidžamu.

BONUS VIDEO: 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar