Vesti > Svet

BRAT Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela BEBU U PARIZU poručio: "Zabrint sam!"

Policija je navodno pronašla dokaze da su roditelji sa malim Santjagom prebegli u Belgiju

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

25/10/2024 > 09:22

podeli vest:

BRAT Kristine iz Srbije koja je sa partnerom otela BEBU U PARIZU poručio: "Zabrint sam!"
Foto: Društvene mreže


Nakon što se majka Kristine N. iz Srbije, koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila se preko medija ćerki sada se oglasio i njen brat.

- Zabrinut sam za svog nećaka i takođe sam zabrinuo za svoju sestru jer nemamo vesti - rekao je ujak nestale bebe.

- Nije nam jasno šta Kristina radi, da li je beba dobro, da li ima ono što joj treba pri ruci za ovo dete - dodao je

Prema podacima iz francuskih medija, porodica se uputila ka Belgiji gde se istraživanje povodom otmice bebe nastavlja.

Inače, policija je 22. oktobra uhapsila pet osoba, starih između 16 i 29 godina, zbog sumnje da su učestvovali u organizaciji otmice maloletnog lica. Veruje se da je najmanje njih dvoje imalo ključnu ulogu u otmici malog Santjaga.

Podsetimo, dečak Santjago, koji je prevremeno rođen pre 20 dana i dalje nije pronađen, a policija intenzivno traga za njegovim roditeljima koji su ga, kako se sumnja, oteli iz bolnice u noći između ponedeljka i utorka. Lekari navode da su šanse da dečak preživi van bolnice sve manje i manje sa svakim satom koji prolazi.

Policija je navodno pronašla dokaze da su roditelji sa malim Santjagom prebegli u Belgiju, a na osnovu materijala nadzornih kamera, koje su snimile "audi" koji su roditelji navodno koristili da napuste Francusku.

Iz francuske policije navode da sarađuju sa evropskim i belgijskim vlastima, te da je u Belgiji raspisana poternica za detetom.

Strahuje se da bi mali Santjago mogao da umre, jer je u pitanju prevremeno rođeno dete, kojem je neophodna stalna medicinska nega.

Foto: X Printsreen/le_Parisien

 

 

Prema informacijama koje je objavio BFMTV, Santjago nije mogao da sisa, niti da jede na flašicu, dok je bio u bolnici. Takođe, kako je u pitanju prevremeno rođena beba, u riziku je od dobijanja raznih infekcija.

Mediji pišu da je osumnjičeni Kevin poslednji put viđen u tamnim farmerkama, beloj majici, tankoj teksas jakni i crnom mantilu, dok je Kristina imala beli džemper, svetloplavi prsluk i zelenu suknju.

"Par je, veruje se, otišao u Belgiju, nakon što su dete tokom noći uneli u automobil pravo iz bolnice", saopšteno je iz tužilatšva.

Navodno su oboje od ranije poznati policiji, otac zbog krivičnog dela nasilje, a majka zbog upotrebe narkotika.

Prema izvoru Le Parisiena, sumnja se da su Kevin i Kristina oteli dete iz straha da bi socijalne službe mogle da im uzmu dete.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar