Vesti > Svet

MAJKA NE MOŽE DA VIDI SVOJE UBIJENO DETE! Oglasio se rođak devojčice iz Srbije koja je ubila sestru

Novi detalji jezivog incidenta otkrivaju da majka nije bila u Nemačkoj tokom ubistva, za sada ne može da vidi nijedno svoje dete

Izvor: K1info/alo.rs

Autor: Kristina Jokić

27/10/2024 > 14:49

podeli vest:

MAJKA NE MOŽE DA VIDI SVOJE UBIJENO DETE! Oglasio se rođak devojčice iz Srbije koja je ubila sestru
Foto: Tanjug/AP


Devojčica (13) iz Srbije koja je sa mlađom sestrom (7) i roditeljima živela u Lajpcigu počinila je gnusan zločin za koji, kako se ispostavlja po nemačkom zakonu, neće ni krivično odgovarati. Tinejdžerka je u toku noći ubila nožem mlađu sestru dok roditelji nisu bili u kući. 

Meštani iz Tutina izražavaju tugu i nevericu, ističući da je porodica oduvek bila mirna i uzorna. 

Majka nije bila u Nemačkoj kada joj je ćerka ubijena

Kako je rekao rođak devojčice iz Tutina, majka ubijene DŽ.H. kada se desilo ubistvo nije bila u Nemačkoj.

⁠- ⁠Ne znam šta da vam kažem šta se desilo. Svaki trenutak čekamo nove informacije. Svi smo u šoku, ako je M. (13) to uradila, to znači da je porodica ostala bez dve ćerke. Majka devojčice ne može da ode u Nemačku, jer je predala pasoš na viziranje. Ne može ni da vidi svoje ubijeno dete, jer pasoš nije preuzela iz ambasade. Otac je tamo radio, borili su se za decu. Veoma su bile vaspitane. Otac devojčice mi je ispričao da je otišao kod rođake na večeru, a i da je bio sa najstarijom ćerkom. Trebala je tu da bude i srednja, ali ona je ostala da čuva devojčicu koja je spavala. Rekao mi je da je srednja pozvala policiju i Hitnu pomoć i da od tada ništa ne priča - ispričao je rođak ubijene devojčice za “Alo!”

Prema izveštajima, starija devojčica je nakon incidenta pozvala policiju, što je izazvalo hitnu reakciju vlasti.

Nemački dnevnik Bild javlja da je reč o porodici sa naših prostora, naglašavajući da je policija tokom uviđaja pronašla oružje koje je korišćeno u ubistvu. Iako policija nije zvanično objavila koji predmet je izuzet iz stana, Bild navodi da se radi o nožu.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar