URMA je ZAKON - prirodna multivitaminska "tableta"
Da li ste znali koliko je ovo voće zdravo?
10.01.2023
MozaikČudotvorni lek ima samo dva sastojka koja su nam svima dobro poznata i uglavnom ih imamo u kući
podeli vest:
Pretpostavlja se da je recept za ovaj lek zapisan na glinenim pločicama pre više od 2000 godina. Koristi se protiv triglicerida, holesterola, začeplenja i naslaga na krvnim sudovima, kao i za dugovečnost.
Pored toga što uspešno čisti krvne sudove, poboljšava njihovu elastičnost (sprečava pucanje, a samim tim i izliv krvi), sprečava infarkt srca, mozga i anginu pektoris, nastanak tumora, popravlja vid i podmlađuje organizam.
Da li ste znali koliko je ovo voće zdravo?
10.01.2023
MozaikAko imate pojačanu kiselinu u želucu, ne morate odmah da uzmete tabletu. Postoje i druga rešenje
14.06.2023
VestiSastojci: : 300 grama belog luka i kilogram limuna sa korom
Priprema: Beli luk i limun sa korom, sitno samleti. Posle toga staviti da proključa 1,5 l vode, a onda smanjiti vatru i dodati samleveni beli luk i limun, pa poklopiti sud.
Isključivo na laganoj vatri ovu smesu kuvati 14-15 minuta (nikako duže od toga). Zatim skloniti sa vatre i ostaviti da se prohladi. Ovo je gotov tibetanski lek koji treba da sipate i čuvate u poklopljenoj staklenoj posudi (tegli).
Lek uzimati na prazan stomak svakoga jutra i to 0,5 dl, tokom 25 dana. Posle toga obavezno napraviti pauzu od 10 dana, a onda ponoviti postupak do poboljšanja zdravstvenog stanja. Posle toga prestati sa upotrebom leka.
Mnogo je biljaka koje imaju pozitivan uticaj na naš organizam, ali retko koja ima toliko dobrih svojstava kao đumbir
04.09.2022
VestiTibetanci su poznati do dugom životu, možda baš zahvaljujući ovom čaju
04.09.2023
VestiČaj od nane ima svako domaćinstvo. A da li znate koliko je zdrav i šta sve leči?
29.03.2023
VestiVelike su šanse da ne morate da idete dalje od svoje kuhinje da biste pronašli antibiotik
13.07.2022
VestiAleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige, objasnio je gde leži izlaz iz krize u kojoj se naše društvo nalazi.
pre 14 sati
Kolumna
Ostavite komentar