Kultura > Knjige

Jedinstvena monografija "NOVAK ĐOKOVIĆ" predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga

Serija knjiga prikazuje neverovatnu karijeru srpske teniske zvezde, beležeći uspon na vrh ATP rang liste i rekordnih sedam sezona na tronu

Autor: K1info/promo

27/10/2023 > 14:04

podeli vest:

Jedinstvena monografija "NOVAK ĐOKOVIĆ" predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga
Foto: Novak Djokovic Foundation


Edicija knjiga pod nazivom "Novak Đoković", koja kroz statistiku, izjave i fotografije prati sedam najboljih sezona svetskog broja jedan - premijerno prikazana u limitiranom formatu na teniskom turniru  "Srpska Open" prošle godine u Banjaluci - predstavljena je široj čitalačkoj javnosti na ovogodišnjem 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Na štandu "Hinton Publishing", u Hali 4, Beogradskog sajma, ljubitelji tenisa imaće priliku da se detaljnije upoznaju sa ovom jedinstvenom monografijom koja je spojila Novak Đoković Fondaciju, Novaka Đokovića i teniske entuzijaste i pratioce prvog igrača sveta.

Serija knjiga prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu.

Ograničena serija knjiga je svojevrstan kolekcionarski primerak, sa posebnim serijskim brojem, luksuzno opremljen i zapečaćen.

Pored ograničene serije, na sajmu je izložena i regularna edicija - namenjena široj teniskoj publici.

Foto: Novak Djokovic Foundation

 

Oba izdanja su objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom i namenjena su podršci u radu Fondacije - koja je usmerena na rani razvoj dece i pružanje podrške vaspitačima, roditeljima i svim brižnim odraslim osobama u životima dece kroz svoje programe i projekte.

Za više informacija, predlažemo vam da pogledajte https://www.novakbooks.com/

O Fondaciji

Novak Đoković Fondacija osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 2.200 vaspitača i učitelja. NDF je do sada rekonstuisala i izgradila 55 vrtića i pomogla više od 54.000 dece.

Ostavite komentar