Kultura > Knjige

"ŠAPUTANJA": Impresivna PSIHOLOŠKA DRAMA autorke Ešli Odrejn

Uzbudljiv roman koji se vešto uvlači pod kožu i otvara tajna vrata iza kojih se kriju zavist, ljubomora, žudnja...

Izvor: K1info

02/11/2023 > 18:25

podeli vest:

"ŠAPUTANJA": Impresivna PSIHOLOŠKA DRAMA autorke Ešli Odrejn
Foto: Freepik.com


U romanu "Šaputanja" reči nose snagu udarca ili oštrice, a tajne otkucavaju u senkama, čekajući da eksplodiraju.

U univerzumu Ešli Odrejn, autorke svetskog bestselera "Instinkt", nema dobrih ili loših majki, postoje samo žene koje se bore da daju sve od sebe.

Ovo je priča o četiri porodice koje žive dovoljno blizu da gledaju u prozore svojih komšija i čuju razgovore u susednom dvorištu. Život u takvoj blizini stvara iluziju da susedi znaju mnogo jedni o drugima.

Ali taj lažni osećaj biće narušen i njihovi će se životi promeniti iz korena nakon što se jedne kobne noći desi nešto nezamislivo. Svi će morati da se suoče sa tajnama koje su skrivali iza zidova svojih naizgled savršenih domova.

Foto: Vulkan izdavaštvo

 

Leto se bliži kraju. Vitni i Džejkob Laverli organizuju zabavu, spremaju roštilj i koktele, sve je isplanirano do najsitnijeg detalja. A onda dolaze gosti, pića se ispijaju do kasno u noć, razmenjuju se zabranjeni pogledi.

Sve je fantastično dok besprekorna domaćica ne eksplodira od besa jer je sin nije poslušao. Svi na zabavi mogli su jasno i glasno da čuju šta se desilo, a maske pod kojima su se skrivali nepovratno padaju.

Uskoro, taj isti dečak usred noći pada sa prozora svoje spavaće sobe. Dok mu život visi o koncu, njegova majka sedi pored njegovog bolničkog kreveta i odbija da priča sa bilo kim.

Kod kuće, njihovi prijatelji i komšije su ostali u šoku, suočavajući se svako sa svojom ulogom u događajima koji su doveli do onoga što se dogodilo te užasne noći.

Ostavite komentar