Showtime > Celebrity

Tajna savršene figure MIŠEL FAJFER: 3 pravila ishrane od kojih ne odstupa

Mišel je danas u sedmoj deceniji i svojim izgledom i dalje očarava muškarce širom sveta

Izvor: K1info

01/08/2023 > 19:05

podeli vest:

Tajna savršene figure MIŠEL FAJFER: 3 pravila ishrane od kojih ne odstupa
Foto: Tanjug/Photo by CJ Rivera/Invision/AP


Karijera američke glumice Mišel Fajfer (65) traje od osamdesetih godina 20. veka., ostvarila je brojne uloge i čak tri puta bila nominovana za Oskara. Čuvena statua joj je za dlaku izmicala, ali osvojila je niz drugih priznanja poput Zlatnog Globusa za glavnu žensku ulogu u filmu " The Fabulous Baker Boys".

Mišel je danas u sedmoj deceniji i svojim izgledom i dalje očarava muškarce širom sveta. Ona naporno radi na tome da ostane zdrava i da bude u top formi. 

- Morate pravilno da jedete. Morate da vežbate i dobro da spavate. Uvek tražimo čarobnu pilulu, ali to ne postoji - izjavila je jednom prilikom Mišel Fajfer za Express.

Sigurno se pitate u čemu je tajna njene sjajne figure. Stoga, otkrićemo vam režim ishrane koji praktikuje i koji joj pomaže da održi dobar izgled. 

Kajenski biber

Kada priprema obroke, glumica od začina koristi kajenski biber. On sadrži kapsaicin, hemikaliju koja se nalazi u čili papričicama i daje ljut ukus.

Začini i hrana koji sadrže kapsaicin mogu malo ubrzati metabolizam i tako sagoreti nekoliko dodatnih kalorija. Takođe, povećavaju osećaj sitosti nakon jela.

Ograničava unos alkohola

Glumica voli da popije čašu vina, ali zna svoje granice. Pametno je ograničiti unos alkohola jer takva pića obično sadrže puno kalorija, a malo hranjivih materija.

Ne preskače doručak

Postoji razlog zašto se doručak smatra najvažnijim obrokom u danu, a to zna i Mišel Fajfer pa ga nikad ne preskače.

Dobro izbalansiran doručak je poput goriva za naše telo i mozak, koji nam pomaže da donosimo zdravije odluke u ostatku dana. Riba je izvrstan izvor proteina, dok masna riba poput lososa, skuša, sardine obiluje omega-3 masnim kiselinama.

Te masti igraju važnu ulogu u zdravlju mozga i srca, pa slavna glumica često uživa u ribi.

Ostavite komentar