Showtime > Celebrity

Mi LJUBAV predstavljamo na malo drugačiji način! SERGEJ PAJIĆ nije krio UZBUĐENJE oko novog SINGLA

Ovaj talentovani pevač i tekstopisac bio je gost u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

27/04/2024 > 22:14

podeli vest:

Mi LJUBAV predstavljamo na malo drugačiji način! SERGEJ PAJIĆ nije krio UZBUĐENJE oko novog SINGLA
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Mladi pevač, koji je javnosti postao poznat u takmičenju "Pinkove zvezdice", Sergej Pajić se ističe kao mladi muzičar koji hrabro istražuje nove zvukove i saradnje.

Njegov najnoviji singl, "Day Day", predstavlja uzbudljivu kolaboraciju sa Krisom, talentovanim producentom iz Bosne i Hercegovine.

Uzbuđenje oko Sergejevog novog singla i njegovih budućih nastupa je visoko. Ovaj talentovani pevač i tekstopisac bio je gost u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

- Spremilli smo album koji je dosta mračniji i kada smo ga preslušavali shvatili smo da nismo to mi. Ludi smo, veseli i takav smo spot uradili - rekao je Sergej, dok Kris ističe da se ljudima jako svideo spot.

Iako ga mnogi nazivaju influenserom, Sergej ističe da je on pre svega muzičar i dodaje da oni u svojim pesmama ljubav predstavljaju na drugačiji način.

- Mi ljubav predstavljamo na malo drugačiji način. U ovoj pesmi smo se trudili da budemo malo u normalnijem fazonu, ali da je bio mračniji, dosta bi billo - dodao je mladi umetnik u emisiji "Kec na jedanaet" na televiziji K1. 

 

Ostavite komentar