Showtime > Celebrity

Lepa Brena otkrila kako slavi Prvi maj: Boba sprema roštilj i trešti TEHNO muzika

Pevačica voli sa porodicom da bude na praznike

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

01/05/2024 > 10:45

podeli vest:

Lepa Brena otkrila kako slavi Prvi maj: Boba sprema roštilj i trešti TEHNO muzika
Foto: K1info/Shutterstock


Najveća jugoslovenska muzička zvezda Lepa Brena najvipe voli da praznike provodi uz članove porodice i u rdruštvu prijatelja. Tako obeležava i Prvi maj koji nam se bliži.

Brena otkriva da je za hranu zadužen Boba, a deca za muziku.

- Boba i ja smo mnogo puta za Prvi maj našoj deci priređivali pravu zabavu. Prijatelji bi došli kod nas sa svojom decom i napravili bismo pravu feštu. Boba, Filip, Stefan i Viktor su uvek bili zaduženi za roštilj, a moje prijateljice i ja za kolače i kiflice sa sirom i džemom. Organizovali smo razna takmičenja u stonom tenisu. Muzika je treštala, i to ona koju najviše vole naša deca jer smo morali da se prilagođavamo njihovim ukusima. Slušali smo sve, od tehno muzike, preko rokenrola, pa sve do popa. Naravno, bila je tu i narodna muzika koju svi volimo - priča Brena za Informer i dodaje da je i u detinjstvu volela da proslavlja ovaj praznik:

Foto: Prvi red

 

- Sa roditeljima, bratom i sestrom sam išla u prirodu ili na fazaneriju, koja je bila u blizini Brčkog gde sam rođena i odrasla. Obavezno se vrtelo jagnje, a stariji su pili hladno pivo. Dečaci su igrali fudbal, a mi devojčice smo brale bele rade, od njih pravile venčiće i stavljali ih oko glave. Bilo je to vreme apsolutne sreće i radosti.

Foto: Shutterstock/Prvi red

 

Brena se ne libi posla i ume da barata alatom.

- Živela sam u porodici u kojoj smo radili sve kućne poslove. Podrazumevalo se da znamo da okrečimo stan. Prozori u to vreme nisu dobro dihtali, pa sam morala da znam i da stavljam trake na ivice stolarije. Pored toga, znam i da farbam vrata, šmirglam i menjam osigurače. Bušilicom sam pravila rupu u zidu da bih mogla da okačim neku sliku ili ogledalo. Znam da koristim i šrafciger, čekić i klešta. Ne postoji nijedan od tih kućnih poslova koji i danas ne bih znala da uradim. Svako to treba da zna jer se nikada ne zna šta će vam zatrebati u životu - priča folk zvezda i dodaje da zna i da šije:

Foto: Printscreen/Prvi red

 

- Sestra i ja smo vezle goblene, obične i vilerove. Naučila sam i da vezem jastučiće, a vrlo brzo sam naučila i da šijem. Sećam se da sam pred neku igranku kupila materijal i sašila sebi pantalone i košulju. Bila sam veoma ponosna na sebe!

Ostavite komentar