Showtime > Prvi Red

Lepa Brena o proročanstvu Baba Vange! Ove NJENE REČI će zauvek pamtiti, evo šta je predvidela (VIDEO)

Pevačica je pričala i o čemu razmišlja kada je sama i kako se nosi sa problemima

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

29/04/2024 > 15:58

podeli vest:

Lepa Brena o proročanstvu Baba Vange! Ove NJENE REČI će zauvek pamtiti, evo šta je predvidela (VIDEO)
Foto: Shutterstock/Prvi red


Folk zvezda Lepa Brena trebalo je 10. maja da održi koncert u hali "Morača" u Podgorici. Ipak, koncert je pomeren za 25.maj, a pevačica je otkrila razlog za ovu krupnu odluku.

- Misli da je bio problem sa produkcijom, nismo mogli da imamo kompletnu produkciju koju smo želeli, jer ja insistiram na tome da u Podgoricu mora da dođe isto tako sjajna i velika ekipa kao što je bilo u Sarajevu. Zašto? Zato što dugo godina nisam bila. Volela bih da dočaram tu scenografiju i sve to štoće publika imati priliku da vidi i da čuje - objasnila je Brena, dok je za našu emisiju "Prvi red" govorila baš u hali gde će pevati u maju podgoričkoj publici.

Foto: Shutterstock/Prvi red

 

Brena nam je potom pričala o čemu razmišlja kada je sama.

- Razmišljam kako što pre da se odmorim, da se resetujem,koju ću seriju da gledam, gde ćemo Boba i ja da odemo na godišnji odmor, da obradujemo sebe. Razmišljam o nekim običnim, ljudskim stvarima - rekla je Brena, pa otkrila kako se nosi sa problemima.

- Život se sastoji od problema, ali za inteligentne ljude, problem predstavlja činjnicu da neku stvar treba rešiti - istakla je pevačica.

Foto: Shutterstock/Prvi red

 

- Od problema nikada nisam bežala. Ja sam žena fajter, znam da se nosim sa teškim i sa lakim stvarima - dodaje muzička zvezda Balkana.

Foto: Shutterstock/Prvi red

 

Najveća muzička zvezda stare Jugoslavije prisetila se i susreta iz prošlog veka sa čuvenom proročicom Babom Vangom.

- Kada sam otišla kod nje ona mi je rekla: 'Iduće godine kada dođeš u septembru dođi pravo ponovo kod mene'. Ja sam joj rekla:'Vanga, ja ću iduće godine da se odmaram'. Ona se na to nasmejala i rekla:'Dok si živa pevaćeš, nikad se nećeš odmarati godinu dana zato što je to tvoja sudbina' - otkrila je Brena, a u nastavku pogledajte ceo razgovor sa folk zvezdom.

Ostavite komentar