Sport > Fudbal

SMENJEN IGOR DULJAJ! Upravni odbor DONEO ODLUKU!

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

29/04/2024 > 22:25

podeli vest:

SMENJEN IGOR DULJAJ! Upravni odbor DONEO ODLUKU!
Foto: ATA Images


Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan na današnjoj sednici doneo je odluku da smeni trenera prvog tima Igora Duljaja.

Ujedno, čelni ljudi kluba iz Humske postavili su Alberta Nađa za novog trenera.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti.

"Fudbalski klub ''Partizan'' obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera.

Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri."

Nakon poraza od TSC, koji je bio četvrti u nizu za crno-bele, klub je za ponedeljak zakazao hitan sastanak Upravnog odbora na kome je trebalo da se odlučuje o sudbini Duljaja.

Partizan se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i Duljaju se ozbiljno "drmala klupa". Većina članova UO FK Partizan bila je nezadovoljna rezultatima i radom mladog stručnjaka te su rešili da se zahvale Duljaju na saradnji i zatraže raskid ugovora.

Ostavite komentar