Sport > Ostali sportovi

Ko je bio Aleksandar Stefanović koga je ubio ALBANAC U NEMAČKOJ? Profesionalni MMA borac, bio je ponosan što je SRBIN

Upešan sportista u svojoj profesionalnoj karijeri imao je 9 nastupa, od čega je ostvario 3 pobede i 6poraza

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

29/04/2024 > 14:07

podeli vest:

Ko je bio Aleksandar Stefanović koga je ubio ALBANAC U NEMAČKOJ? Profesionalni MMA borac, bio je ponosan što je SRBIN
Foto: Instagram/aleksa_mma


Srpski MMA borac Aleksandar Stefanović nastradao je ispred jednog lokala u Dizeldorfu kada je na njega pucao Albanac, u Nemačkoj.

Sada je poznato ko je bio srpski MMA borac.

Kako prenose mediji u Nemačkoj, sumnja se da je ubistvo počinio Albanac Rustem Lapi, koji je uhapšen, a zločin se desio u večeri između nedelje i ponedeljka u centru Dizeldorfa nakon kraće rasprave ove dvojice muškaraca.

Foto: Instagram/aleksa_mma

 

Aleksandar je bio profesionalni MMA borac, koji je pored svojih borbi bio i trener drugim, mlađim borcima. U svom poslu je bio relativno uspešan, pa je u profesionalnoj karijeri imao devet nastupa, od čega je ostvario tri pobede i šest poraza.

Bio je član jednog MMA kluba u Dizeldorfu, a često je ponosno isticao srpsku zastavu i bio je ponosni Srbin, bez obzira što je radio u inostranstvu. Poslednju borbu je imao 16. decembra 2023. godine, kada je ostvario pobedu tehničkim nokautom protiv Kvinsija Dvamene u drugoj rundi.

Na svojim nalozima na društvenim mrežama uvek je slao pozitivne i motivacione poruke, kako nikada ne treba odustajati i kako se uvek treba boriti bez obzira na okolnosti.

Ostavite komentar