FunBox > Lajk

Neki od događaja u seriji "Kruna" su IZMIŠLJENI, ali onaj sa princom Čarlsom i BREJKDENSOM JE STVARAN

Britanski suveren se davne 1985. godine oprobao u brejkdensu na nagovor ostalih igrača koji su prisustvovali okupljanju Youth Meets Industry

Autor: K1info/index.hr

14/11/2022 > 15:20

podeli vest:

Neki od događaja u seriji "Kruna" su IZMIŠLJENI, ali onaj sa princom Čarlsom i BREJKDENSOM JE STVARAN
Foto: Youtube PrintScreen


Britanski kralj Čarls u mladosti se oprobao u brejkdensu. U jednoj od epizoda popularne serije "Kruna" otkriveno je kako je Čarls 1985. godine, kada je prisustvovao okupljanju Youth Meets Industry, okušao u brejkdensu na nagovor ostalih igrača koji su se tamo našli.

Plesači su pozvali tadašnjeg princa da im se pridruži, a on je bez previše razmišljanja to i prihvatio.

Kralj Čarls, kojeg u seriji glumi Dominik Vest, kako se vidi u jednoj od epizoda, zaplesao je na pesmu "Don't Sweat The Technique" i to u odelu, a s njim su igrala još dvojica muškaraca.

Video zapis tog plesa postoji na YouTubeu, a upravo im je taj snimak poslužio kako bi što vernije prikazali scenu u seriji.

- Znao je da će izgledati smešno, ali primećujete da Čarls ima određenu takmičarsku crtu, pogotovo kada je reč o sportu. Bio je hrabar skijaš i jahao je. Vrlo je hrabar, to se može videti u trenutku kada u klubu traže od njega da pleše sa tim fenomenalnim igračima. Sviđa mi se taj trenutak jer mislim da to puno govori o njemu - rekao je Vest i zatim još naglasio.

- Proveli smo dosta vremena sa učiteljicom plesa kako bismo uvežbali ples koji Čarls izvodi na YouTubeu. Naučio sam celu plesnu tačku - kazao je glumac.

Iako je serija "Kruna", kako se navodi, inspirirana stvarnim događajima, što znači da je dosta stvari u njoj izmišljeno, ova scena Čarlsa kako pleše očito nije.

 

 

 

Ostavite komentar