Showbizz > Balkan

PRVI KADROVI sa snimanja filma "Žikina dinastija": Danijela Dimitrovska u kolima sa Kojom (VIDEO)

Voditeljka dobila ulogu o kojoj je uvke maštala.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/09/2024 > 17:30

podeli vest:

PRVI KADROVI sa snimanja filma "Žikina dinastija": Danijela Dimitrovska u kolima sa Kojom (VIDEO)
Foto: Instagram


Čuveni filmski serijal "Žikina dinastija" nakon više od tri decenije dobija svoj nastavak. Snimanje novog dela uveliko se odvija na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru.

U glavnim ulogama ostaje Nikola Kojo kao Miša, Vladimir Petrović kao Boba, a od straih likova ostaje i Elza koju opet igra Vesna Čipčić. Novi Žika Pavlović biće Nikola Brun, dok će Milana igrati Gavrilo Ivanković. Ulogu je dobila je i manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska.

Foto: Instagram

 

Ona je danas na svom Instagram nalogu objavila snimak sa snimanja nastavka ćuvene franšize. Na snimku s emože videti sa kako se vozi u kabrioletu sa Nikolom Kojom.

 

 

- Kada sam dobila poziv bila sam ujedno iznenađena i oduševljena, jer mi je ukazana velika čast to što su me videli kao jednu od glavnih uloga u nastavku ovog kultnog serijala. U početku sam imala strah i odgovornost da li ću ja to moći da iznesem. No, kada sam otišla na razgovor o ulozi, uz podršku reditelja i producenta, shvatila sam da se ovakva prilika ne propušta - rekla je Danijela za "Blic" na početku, pa nastavila.

- Dali su mi vetar u leđa i ohrabrili me da ja to mogu. Uz razgovor sa svojim timom i bliskim ljudima dobila sam punu podršku da prihvatim ulogu i budem deo kultnog serijala na kojem su odrasle mnoge generacije. Raditi sa takvim profesionalcima je veliko zadovoljstvo i privilegija. Mnogo od njih mogu da naučim, pa se nadam da ću opravdati ukazano poverenje. Radujem se svakom snimajućem danu, a posebno radu sa Nikolom Kojom koji mi je direktni partner i koji je beskrajno duhovit i veliki profesionalac. Atmosfera na snimanju je fenomenalna, a kada radite sa tako iskusnim timom profesionalaca, onda je svaki snimajući dan odličan - rekla je Danijela.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar