Kultura i umetnost > Film/Serija

Keli Mekriri NAPUŠTA "Uvod u anatomiju": Loša vest za fanove ČUVENE SERIJE

U poslednjim epizodama, njen lik Megi suočava se s profesionalnim izazovima i ličnim previranjima sa svojim mužem Vinstonom

Izvor: K1info/Tanjug

17/04/2023 > 14:37

podeli vest:

Keli Mekriri NAPUŠTA "Uvod u anatomiju": Loša vest za fanove ČUVENE SERIJE
Foto: Youtube PrintScreen/ABC


Zvezda serije "Uvod u anatomiju" Keli Mekriri napustiće taj serijal nakon osam sezona.

Mekriri se pridružila glumačkoj ekipi kao redovni član serije u 11. sezoni i glumila je polusestru Meredit Grej Megi Pirs, a kako prenosi CNN ona će seriju napustiti na kraju aktuelne 19 sezone.

- Nakon devet sezona, opraštam se od Megi Pirs i njene porodice Grej Sloan. Bila je ogromna čast biti deo legendarne televizijske institucije kao što je 'Uvod u anatomiju'. Uvek ću biti zahvalna Šondi Rajms, Kristi Vernof i ABC-u na prilici, kao i neverovatnim obožavateljima na njihovoj strastvenoj podršci. Provesti devet godina istražujući lik iznutra i spolja, istovremeno dopreti do globalne publike upečatljivim pričama, redak je dar - rekla je ona.

U poslednjim epizodama, njen lik Megi suočava se s profesionalnim izazovima i ličnim previranjima sa svojim suprugom Vinstonom, koga glumi Entoni Hil.

- Glumiti Megi Pirs bila je jedna od istinskih radosti mog života i odlazim s dubokom zahvalnošću za svaki korak ovog putovanja. Uzbuđena sam zbog ovog sledećeg poglavlja i onoga što budućnost nosi - rekla je ona.

 

Ostavite komentar