Kultura i umetnost > Film/Serija

SVE ŠTO IMA "Arnold", ima i "Sly": Stiže Netflixov DOKUMENTARAC o Silvesteru Staloneu

Mnoge akcione zvezde dolazile su i odlazile, ali Silvester Stalone napravio je karijeru koja je počela 1970-ih i traje do danas

Izvor: K1info

03/07/2023 > 17:18

podeli vest:

SVE ŠTO IMA "Arnold", ima i "Sly": Stiže Netflixov DOKUMENTARAC o Silvesteru Staloneu
Foto: Youtube PrintScreen/Netflix


Kako izveštava The Hollywood Reporter, Staloneova priča pojaviće se ovog novembra objavljivanjem Netflixovog dokumentarca "Sly". Retrospektiva nastoji da istraži legendarne uloge glumca i lična odricanja zbog snimanja filmova.

Dokumentarac je režirao Tom Zimni, a priča o Silvesteru Staloneu dolazi posle ostvarenja "The Family Stallone", rijaliti serije koja prati glumca, njegovu suprugu i tri ćerke. Paramount+ je najavio da će se snimati druga sezona.

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP

Porodica Stalone: Dženifer, Sistin, Silvester, Sofija i Skarlet

Dok se serija "The Family Stallone" bavi sadašnjicom Silvestera Stalonea, "Sly" će ispitati prošlost slavnog glumca, uzimajući u obzir sve dobre, loše i ružne stvari.

- Da li se kajem? - pita se Stalone u trejleru.

- Dođavola, naravno da se kajem!

On je propratio ovaj komentar uznemirijućim pitanjem:

- Šta je zdravije - živeti u iluziji da si mogao da budeš veliki ili da si imao priliku da budeš veliki, a onda si je uprskao i shvatio da si gubitnik?

Za Silvestera Stalonea život u iluziji nije bio opcija. Napisao je i glumio u filmu "Rocky" 1976. godine, što je dovelo do jedne od najpoznatijih filmskih franšiza u istoriji i lansiralo ga u centar interesovanja.

Stalone je potom glumio u drugoj akcionoj franšizi kao Rambo. Takođe je snimio nekoliko akcionih klasika kao što su "Over the Top", "Demolition Man" i "Cliffhanger". Njegova akciona karijera kulminirala je filmovima "The Expendables", a četvrti naslov trebalo bi da se pojavi u bioskopima tokom septembra.

Ti filmovi ujedinili su Stalonea sa akcionim superzvezdama, kako prošlim tako i sadašnjim, a na toj listi najveće ime je svakako Arnold Švarceneger.

Stalone i Švarceneger su decenijama prijatelji i suparnici kada su bioskopske blagajne u pitanju.

"Sly" dolazi samo nekoliko meseci posle objavljivanja "Arnolda", Netflixove dokumentarne serije od tri epizode koja se detaljno bavi Švarcenegerovim životom.

Na osnovu trejlera, čini se da će "Sly" biti vrlo sličan "Arnoldu", pri čemu se oba dokumentarca fokusiraju na filmove akcionih heroja.

Ostavite komentar