Kultura i umetnost > Film/Serija

Patrik STJUART o kolegi Tomu HARDIJU: Mislio sam da NEMA NIKAKVE ŠANSE, drago mi je što sam POGREŠIO

Glumac je predvideo da Hardi nikada neće postati poznat zbog načina na koji se distancirao od ostatka glumačke ekipe tokom snimanja filma

Izvor: K1info

06/10/2023 > 16:19

podeli vest:

Patrik STJUART o kolegi Tomu HARDIJU: Mislio sam da NEMA NIKAKVE ŠANSE, drago mi je što sam POGREŠIO
Foto: Youtube PrintScreen/HD Retro Trailers


Patrik Stjuart izneo je razmišljanja o filmu "Star Trek: Nemesis" iz 2002. godine u svojoj novoj knjizi "Making It So", navodi Insider.

Film, četvrti i poslednji "Star Trek" franšize sa glumačkom postavom iz serije "The Next Generation", predstavio je jedno od manje pamtljivih pojavljivanja Patrika Stjuarta u ulozi kapetana Žan-Lik Pikarda, kako navodi sam glumac.

"'Nemesis', koji je izašao 2002. godine, bio je posebno slab", piše Stjuart.

"Nisam imao nijednu uzbudljivu scenu, a glumac koji je tumačio negativca u filmu, Šinzona, bio je neobičan, usamljen mladić iz Londona. Njegovo ime je Tom Hardi."

Hardi nije bio poznat javnosti kada je igrao negativca u "Star Trek: Nemesis", a Stjuart je predvideo da njegov kolega nikada neće postati poznat zbog načina na koji se distancirao od ostatka glumačke ekipe tokom snimanja filma.

"Tom se nije družio ni sa kim od nas ", nastavlja Stjuart. "Nikada nije rekao 'Dobro jutro', nikada nije rekao 'Laku noć', i provodio je sate kada nije bio na setu u prikolici sa svojom devojkom... Ni u kom slučaju nije bio neprijateljski nastrojen, samo je bilo izazovno uspostaviti bilo kakav odnos s njim."

Foto: Youtube PrintScreen/HD Retro Trailers

Tom Hardi kao Šinzon u filmu "Star Trek: Nemesis"

"One večeri kada je Tom završio svoju ulogu, karakteristično je otišao bez ceremonije ili ljubaznosti, jednostavno je izašao kroz vrata", dodaje Stjuart. "Kada su se vrata zatvorila, tiho sam rekao kolegama Brentu Spajneru (Dejta) i Džonatanu Frejsku (Vilijam Rajker): 'I ode neko o kome mislim da nikada više nećemo čuti'. Zadovoljstvo mi je što je Tom dokazao koliko sam pogrešio."

"Star Trek: Nemesis" bio je Hardijev tek treći dugometražni film. Nastavio je da ima sporedne uloge u filmovima kao što su "Layer Cake" i "Marie Antionette", pre nego što je njegov profil značajno podignut sa projektima kao što su "Bronson" (2008) i "Inception" (2010).

Ostavite komentar