Priče > Biznis

Remaris, Gastrobit i WSpay OBJEDINJENI: Svi su sada Monri Payments

Konsolidacijom poslovanja Monri postao jedina kompanija u regionu koja može da ponudi sva rešenja za plaćanje na jednom mestu

Izvor: K1info

24/02/2023 > 09:38

podeli vest:

Remaris, Gastrobit i WSpay OBJEDINJENI: Svi su sada  Monri Payments
Foto: Monri Payments


Kompanije WebStudio (WSPay), Integrirani poslovni sustavi (Remaris), Gastrobit Grc Grupa nastavljaju svoje poslovanje pod zajedničkim imenom kao deo Monri Payments-a, kompanije s kojom su do sada poslovali unutar Payten-a.

Payten grupa aktivirala je ove kompanije u 2020. i 2021. godine i tako osigurala vodeću poziciju u segmentu plaćanja na regionalnom tržištu.

Foto: Monri Payments

 

Integracijom WSPay rešenja za onlajn plaćanja, Monri je obogatio svoju ponudu za prihvat kartica onlajn i na taj način se dodatno osnažio kao lider u segmentu prihvata kartičnog plaćanja obuhvativši više od 10.000 trgovaca u regionu. Ovim spajanjem brendovi Remaris i Smart, omiljene kase za ugostitelje, kao i brend Thor, sveobuhvatno rešenje za kase i backoffice u prodavnicama, postaju i zvanično deo Monrijevog portfolija. 

- Cilj konsolidacije poslovanja je da trgovcima, ugostiteljima i krajnjim kupcima ponudimo najsigurnije i najinovativnije načine plaćanja uz lokalnu podršku. Kolege iz naših sestrinskih kompanija već su neko vreme neizostavni deo tima, pa mi je izuzetno drago što su sada i zvanično deo Monri porodice. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjima doprinose rastu kompanije i verujemo da će biti ključni i u našoj sledećoj poslovnoj fazi - istakao je Damir Čaušević, generalni direktor Monrija.

Prema njegovim rečima kompanija Monri u Srbiji ostvarila je zavidne rezultate.  

- U narednom periodu nastavljamo da svim brendovima unutar kompanije pružamo najbolje okruženje za dalji razvoj i za značajniji iskorak na međunarodno tržište. Inače, u segmentu onlajn kartičnog plaćanja, kompanija Monri je u Srbiji obradila čak 11 miliona transakcija na veb šopovima i aplikacijama - dodaje Čaušević.

Regionalno, kompanija obrađuje oko 130 miliona transakcija na svojim POS terminalima, što je skoro 17 miliona onlajn transakcija.
Monri Payments posluje na tržištima Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, kao i u nekoliko zemalja van regiona.

Nedavnom sertifikacijom po PCI P2PE standardu, najvišem sigurnosnom standardu u kartičnom plaćanju u prodavnicama, jača i svoju poziciju za globalni iskorak. 

 

 

Ostavite komentar