Priče > Biznis

Nova SARADNJA: Telekom Srbija emitovaće sadržaj TV NEWSMAX

Nakon Bloomberga i Euronewsa, američki Newsmax je treći partner Telekoma koji nastoji da u region donese tačno i pouzdano informisanje

Izvor: K1info/Tanjug

19/04/2023 > 10:35

podeli vest:

Nova SARADNJA: Telekom Srbija emitovaće sadržaj TV NEWSMAX
Foto: K1iinfo/Freepik.com/Wikipedia


Vodeća američka kablovska informativna i digitalna medijska kompanija Newsmax Media, Inc i Telekom Srbija, jedna od vodećih kompanija na polju fiksne i mobilne telefonije, interneta i multimedijalnih usluga u Jugoistočnoj Evropi, potpisali su ugovor o višegodišnjoj licenci koja će omogućiti Telekomu da svojim korisnicima emituje sadržaj Newsmaxa, saopštio je danas Telekom. 

- Ponosimo se time što je Newsmax odabrao nas kao pouzdanog partnera koji će emitovati njegov sadržaj i proširiti njegovo prisustvo u Evropi - rekao je  generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić. 

- Nakon Bloomberga i Euronewsa, Newsmax je treći takav partner Telekoma Srbija koji nastoji da u Srbiju i region donese tačno i pouzdano informisanje od tako važnih partnera Srbije kao što su Sjedinjene Države - naveo je Lučić.

Istakao je da će Telekom Srbija obezbediti da vesti koje se budu emitovale širom Jugoistočne Evrope budu vrhunskog kvaliteta i u saglasnosti sa Newsmax brendom u SAD.

Generalni direktor Newsmax Media Inc Kristofer Radi (Christopher Ruddy)  istakao je da se Newsmax raduje partnerstvu sa Telekomom Srbija, koji je postao izuzetno značajan učesnik na brojnim evropskim tržištima.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

- Newsmax smatra ovaj sporazum dobrom prilikom da uspostavi saradnju sa Telekomom Srbija kao priznatim liderom u oblasti multimedije, kao i da učvrsti veze između Amerike i srpskog naroda i Balkana. Sjedinjene Države i Srbija bili su saveznici u oba svetska rata, imaju zajedničku želju da se prevaziđe destruktivno nasleđe komunizma u Istočnoj Evropi i kontinuirano podržavaju demokratska društva. Smatramo da će milioni Amerikanaca, Srba i ostalih naroda u nama videti važan izvor informacija kojima mogu da veruju - naveo je Radi.

Newsmax Media, Inc. upravlja Newsmaxom, jednom od vodećih informativnih televizija u SAD. Kanal Newsmax emituje se na svim glavnim kablovskim i satelitskim sistemima. 

Newsmax medijske sadržaje redovno prati 40 miliona Amerikanaca preko Newsmax TV-a, Newsmax App, njegovog popularnog sajta Newsmax.com, kao i putem publikacija kao što je Newsmax magazin. 

Kako je navedeno, Forbs je Newsmax nazvao "informativnom silom".

 

Ostavite komentar