Priče > Sudbine

SRBIN iz MIONICE nudi besplatan smeštaj i hranu PORODICI IZ JABLANICE

Predrag Peđa Milisavljević je vojno lice u penziji i ima prijatelje iz svih bivših jugoslovenskih republika

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

06/10/2024 > 18:50

podeli vest:

SRBIN iz MIONICE nudi besplatan smeštaj i hranu PORODICI IZ JABLANICE
Foto: Printscreen Facebook/Rodjak Sa Sela


Predrag Peđa Milisavljević iz okoline Mionice objavio je na Fejsbuku poziv gde kaže da bi primio stradalu porodicu iz Donje Jablanice, da mu se jave i da će ih smestiti kod sebe.

"Mogu da smestim porodicu koja je izgubila dom u Donjoj Jablanici (BiH)!!! Bez ogranicenja koliko god treba vremenski bez ikakve nadoknade…I sve imaju kod mene!! Ukoliko imate ili znate nekog moze se obratiti u inbox" navodi se u objavi.

- Majčin sine Edin Pajić dozivotni prijatelju iz Konjica ako imas koga dovezi ili posalji ili da dodjemo po njih - dodao je Milisavljević.

Kontaktirali smo Milisavljevića i saznali da je on vlasnik etno sela "Rođak sa sela" nedaleko od Mionice i da je vojno lice u penziji.

- Želim da pomognem ljudima i mogu da smestim četvoročlanu porodicu, nema šta da brinu - kazao je za portal K1info.rs Milisavljević.

 

- Ja znam šta je nevolja i ranije sam pomagao, dolazili su i kod mene i boravili u smeštaju ljudi iz enklava sa KIM, iz Orahovca, pomagao sam i Grke kad su bili u nevolji, bili su kod mene smešteni na pansionu - dodaje naš sagovornik.

Kaže da mu je žao naroda koji je stradao pre nekoliko dana u Jablanici i da želi da pomogne koliko je u njegovoj moći. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar