Showbizz > Balkan

Marija Šerifović o USPEHU JOVANE PAJIĆ: "Svi smo želeli da USPE, POMAGALA sam koliko sam MOGLA, SRCE JOJ je PUNO"

Pevačica Jovana Pajić održala je sinoć, 11. jula, fenomenalan nastup u prestoničkom lokalu, a podršku joj je pružila i Marija

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milica Tošić

12/07/2024 > 10:40

podeli vest:

Marija Šerifović o USPEHU JOVANE PAJIĆ: "Svi smo želeli da USPE, POMAGALA sam koliko sam MOGLA, SRCE JOJ je PUNO"
Foto: Prvi Red


Jovana Pajić nastupila je u jednom restoranu u Beogradu, i tim povodom stala je pred sedmu silu i odgovorila na brojne aktuelnosti, o novostima iz svog života, ali je spomenula i druženje sa Marijom Šerifović.

Jovana je napravila potpuni "haos" sa novom pesmom "Ludilo moje", koja je u u trendingu već nedeljama, te otkrila da li je očekivala da će postati hit.

- Ne mogu da kažem da jesam očekivala. Fenomen je i za mene, kao i za sve ostale. Ne znam ko može da tvrdi kada nešto snima da će nešto proći i da će biti hit, svi mi to želimo i verujemo, ali ovo je kao tombola, izgleda da se u ovom izvlačenju ta loptica zaustavila na meni. Mnoge kolege su izbacile albume, sada se taj koncept mnogi više poštuje nego ranije, ali nisam mogla ni u najluđim snovima da imam da će jedna pesma da ispliva spram svega toga, zato što postoji mnogo dobrih i kvalitetnih pesama - rekla je Jovana, pa otkrila kako se dogodila numera "Ludilo moje" koja je postala jedna od najslušanijih za kratko vreme.

Foto: Vladimir Nićiforović

 

Jovana je bila na prvom letovanju sa Marijom Šerifović i njenim sinom Mariom, te otkrila kako su se proveli.

- Bili smo na letovanju, ali o tome govorimo i prikazujemo onoliko koliko je potrebno kako bi ostala neka intima i privatnost našeg druženja. Ne bih volela o tome da govorim, iako je to često pitanje, kao i u bilo kojim odnosima, bili oni bračni ili prijateljski, treba nešto da ostane za nas, to su, ne samo privatne, u našem slučaju i porodične stvari. Mario je presladak, oni kao porodica su divni, uživam da provodim vreme sa njima, jer sam u odnosu na nju mama sa iskustvom, pa mogu da joj pomognem oko nekih stvari sa savetima - rekla je ona, te otkrila otkud Marija na njenom nastupu, jer se stiče utisak kako sve rade zajedno.

Nakon toga, kratku izjavu za medije dala je i Marija, neposredno nakon što je doputovala sa letovanja u Crnoj Gori:

- Znate šta, ja najpre moram da se sada smirim, da uđem, da se umijem i popijem vodu, jer ja idem iz aviona! Zato i izgledam kao idiot, sa sve rancem, samo se nadam da me dete nije upiškilo ili bilo šta slično. Evo, sad su me dovezili, a Mario, baba i ostatak porodice je otišao kući. Dobro je, stigla sam, sve super - priznala je Marija, te otkrila da je i više nego zadovoljna što je Pajićeva konačno izbacila pesmu.

Otkrila je i da je srećna zbog uspeha prijateljice i da je ona imala veliku podršku okoline: 

- Srećna sam zbog Jovane, i rekla bih da je sve to i više nego logično. Svi smo želeli da uspe, pomagala sam joj koliko sam mogla, mislim da joj je srce puno zbog toga.

Za kraj Jovana  je, nakon uspeha nove pesme, obećala da neće više praviti duge medijske pauze:

- Neću sigurno praviti ovako velike pauze, ali ću se truditi da ostanem dosledna i da poštujem neki kontinuitet, zato što je, ne samo ljudima neobično što pravim tolike pauze, već je i meni teško da nestajem i da se vraćam. Ako sam već darovana i počastvovana ovim prihvatanjem i ovim što se dešava, mislim da bi bio greh i nekulturno sa moje strane da to i ne uradim - rekla je pevačica.

Ostavite komentar