Showbizz > Balkan

Nove informacije o stanju Bore Đorđevića: "U TEŠKOM je stanju, i dale je kritično"

Najnovije informacije iz Ljubljane

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

27/08/2024 > 15:47

podeli vest:

Nove informacije o stanju Bore Đorđevića: "U TEŠKOM je stanju, i dale je kritično"
Foto: ATA Images


Rok muzičar Bora Đorđević nekoliko dana već boravi u bolnici u Ljubljani zbog problema sa plućima gde se lekari bore za njegov život. Ekipa "Kurir" je na licu mesta, odakle donose poslednje infomacije o stanju fontmena "Riblje čorbe".

- Nalazimo se ispred kliničkog-bolničkog centra gde Bora Čorba leži u teškom stanju. Nažalost, stanje je i dalje kritično, a Bora je intubiran na odeljenju intenzivne nege - javlja reporter "Kurira" i dodaje da su posete zabranjene.

Foto: Aleksandra Ignjatović

 

- Nema puno novih informacija, ali svi se nadaju boljem ishodu - dodao je on.

Ljudi ga ovde vole i poštuju, živeo je mirno i povučeno. Supruga se ne javlja i van je javnosti, što je potpuno razumljivo u ovakvoj situaciji, navodi portal "Kurir".

Foto: Aleksandra Ignjatović

 

Njegova supruga se povukla iz javnosti i nije u kontaktu sa medijima, dok je menadžer Bane Obradović preuzeo ulogu izvora informacija o muzičarevom zdravstvenom stanju. 

- Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem -  rekao je Bane juče za pomenuti medij, koji je bio u poseti kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar