Showbizz > Celebrity

Nove informacije o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića: "INTUBIRAN je, pluća i dalje loša"

Borino stanje je nepromenjeno

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

26/08/2024 > 15:37

podeli vest:

Nove informacije o zdravstvenom stanju Bore Đorđevića: "INTUBIRAN je, pluća i dalje loša"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Rok muzičar Bora Đorđević zbog zdravstvenih problema nalazi se u bolnici Sloveniji.

Muzičar je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanim hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. Njegov menadžer Bane Obradović se oglasio je otkrio detalje zdravstvenog stanja muzičara.

Foto: wikipedia.org

 

- Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem - rekao je Bane za "Kurir", koji je bio u posetu kod Bore zajedno sa njegovom suprugom Dubravkom, sa kojom godinama živi u Sloveniji.

Muzičar se zbog ljubavi sa atraktivnom Slovenkom, koja je od njega mlađa 28 godina preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini. Svojoj voljenoj Dubravki posvetio je roman "Pusto ostrvo" na kojem bi kako kaže voleo ponekad da se nađe, ali bi i svoju suprugu kojoj na mnogo čemu može da zahvali, uvek poveo sa sobom.

Foto: wikipedia.org

 

Roker je na ruci istetovirao i njen lik i posvetio joj je i ceo album "Da tebe nije".

Nedavno se oglasio i Gale, Borin kolega iz grupe "Kerber".

-  Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale.

BONUS VIDEO:

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar