OVE HITOVE SU PEVAČI NAPISALI ZA SVOJE KOLEGE: Sanja Vučić napisala Tei Tairović udarni hit
Balda Emine Jahović slučajno završila kod Jelene Rozge.
26.01.2025
BalkanDINO MERLIN NA PSIHIJATRIJI NAPISAO SVOJ NAJVEĆI HIT Digao je ruke od života, a onda se desilo čudo
Dino Merlin je jednom završio na psihijatriji u Nemačkoj, bio je u dubokoj depresiji
05.01.2025
CelebrityOTKAZANI BROJNI KONCERTI ZBOG MASAKRA NA CETINJU: Ne pevaju Dino Merlin, Prijović, niti Breskvica
Iz Crne Gore tokom večeri stižu vesti o otkazivanju nastupa zbog tragedije na Cetinju
01.01.2025
BalkanISKRENA ISPOVEST ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: "Ukrali su mi ceo studio, morao sam da podignem lizing"
Željko Joksimović otvorio je dušu Ognjenu Nestoroviću i ispričao detalje koje do sada javnost nije znala
05.12.2024
CelebrityDUGO ĆE SE PREPRIČAVATI OVAJ SPEKTAKL! Dino Merlin je imao posebne reči za Željka Joksimovića (VIDEO)
Arena u Sofiji bila je mala da primi sve one koji su želeli da osete moć muzičke magije
04.12.2024
CelebrityTEŽAK SAM I STROG, U SVEMU VOLIM MERU Ekskluzivni intervju Dina Merlina za "K1" (VIDEO)
Jedno pitanje je zateklo slavnog pevača, pa ni posle dužeg razmišljanja nije mogao da nam da odgovor.
04.12.2024
BalkanPOSLE 12 GODINA PONOVO ZAJEDNO! Merlin i Joksimović otpevali “SUPERMENA” pred prepunom arenom (FOTO+VIDEO)
Kako je protekao spektakularni koncert dva najveća muzička barda sa Balkana čitajte i gledajte na portalu K1info.
03.12.2024
CelebrityDVA SUPERMENA ZAJEDNO NA SCENI Željko Joksimović i Dino Merlin najavljuju magiju 3. decembra!
Njihova saradnja duga je čak dve decenije, ali nikad ranije se nisu našli na istoj sceni!
29.11.2024
BalkanBALKANSKE LEGENDE NA ISTOJ SCENI! Željko Joksimović i Dino Merlin zapaliće Bugarsku BAŠ OVOG DANA!
Posetioci će sigurno uživati u vanvremenskim hitovima
17.10.2024
CelebrityPRIVATNI DETALJI IZ ŽIVOTA Dina Merlina! Otkrivamo kako izgleda ćerka muzičke zvezde koja je diplomirala na OKSFORDU!
Uprkos tome što je decenijama jedna od najvećih muzičkih zvezda Balkana, Merlin gotovo nikada ne otkriva detalje iz privatnog života
07.10.2024
BalkanDino Merlin žestoko ISKRITIKOVAO Senidu pre koncerta na Tašmajdanu: "Sve mora da se desi u prvih 5 minuta" (VIDEO)
U publici je podržale Lepa Brena i Nataša Bekvalac.
02.09.2024
BalkanEdita Aradinović UHODILA Dina Merlina: "Htela sam da uđem u bekstejdž, ali me je obezbeđenje izbacilo"
Pevačica je pričala i o saradnji sa Eminom Jahović
20.07.2024
CelebrityPogledajte kako DINA MERLINA ODVODE U BOLNICU! Očevici tvrde da je izgledao jako LOŠE (VIDEO)
Očevici kažu da je pevač izgledao jako loše i da je jedva hodao
12.04.2024
CelebrityOglasio se menadžment DINA MERLINA: Evo u kakvom je STANJU PEVAČ nakon što ga je ODVEZLA HITNA POMOĆ
Uz njega je sve vreme bila ćerka Naida
12.04.2024
CelebrityDINO MERLIN U BOLNICI! Pevaču pozlilo, reagovala Hitna pomoć
Pevaču je pozlilo u njegovoj radnji u Sarajevu
12.04.2024
CelebrityČola ponovo OBJASNIO: Objavio spot za pesmu koju potpisuje Dino Merlin, sarajevski merak u punom sjaju (VIDEO)
Obožavaoci oduševljeni
03.04.2024
CelebrityKO IMA NAJDEBLJI DŽEP ESTRADE? Svetski poznati sajt dao listu naših NAJBOGATIJIH PEVAČA - prvo mesto će vas IZNENADITI
Svetski poznati sajt ocenio je ko su najbogatiji pevači i pevačice na našoj regionalnoj estradi, pogledajte top listu
19.03.2024
CelebrityČola snimio spot u Sarajevu za pesmu koju mu je napisao Merlin: Ovo su svi detalji saradnje dva VELIKA umetnika
Pesma govori o Beogradu, a scene su snimljene u jednom od najlepših restorana
20.02.2024
Celebrity