Showbizz > Balkan

"Sitan" gest Filipa Živojinovića: Pogledajte ŠTA je poklonio Aleksandri Prijović, a CENA ovog poklona OBARA SA NOGU

Pevačici Aleksandri Prijović 22. septembra bio je rođendan, a tim povodom Filip Živojinović, njen suprug, obradovao je skupocenim poklonom.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

24/09/2024 > 15:44

podeli vest:

"Sitan" gest Filipa Živojinovića: Pogledajte ŠTA je poklonio Aleksandri Prijović, a CENA ovog poklona OBARA SA NOGU
Foto: ATA Images


Filip je iznanadio Aleksandru komadom nakita, koji je ona navodno i sama planirala da kupi. Narukvica skupocenog brenda stigla je iz Austrije na dan njenog rođendana.

Narukvica u milimetar odgovara njenom članku, a pevačica je ostala u neverici kad je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke.

- Aleksandra nije želela da od svog rođendana pravi spektakl, već je kao i ranijih godina odlučila da ga provede u krugu najbližih, sa svojim roditeljima, bakom i dekom. Na porodični ručak kod Prijovića otišla je sa suprugom i sinom, a Filip ju je tamo, pred svima, iznenadio malom crvenom kutijicom poznatog brenda Cartier - za Informer izvor blizak pevačici je govorio o tome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cartier Official (@cartier)

 Navodno je pevačica počela da vrišti od sreće kada je ugledala poklon, samo zbog činjenice da je suprug kupio narukvicu koja je bila na njenoj listi želja.

- Nije mogla da veruje kada je ugledala zlatni "ekser" s dijamantima koji ide oko ruke, a koji u milimetar odgovara njenom članku. Počela je da plače od sreće, a on ju je zagrlio i poljubio i čestitao joj rođendan. Rekao je da su joj to kupili mali Aleksandar i on jer je ona najbolja mama na svetu. Ove reči su pevačicu još više dirnule, pa je samo kratko prokomentarisala da je najsrećnija žena na svetu - navodi izvor.

 

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar