ŠTA SIMBOLIZUJE POKLON KOJI JE TRAMP DOBIO OD NETANJAHUA Premijer Izraela poslao jaku poruku (FOTO+VIDEO)
Kako je navedeno poklon simbolizuje odluku Netanjahua koja je dovela do prekretnice u ratu, odnosno do tajne operacije protiv Hezbolaha
07.02.2025
SvetKUĆA U VOJVODE STEPE ZA 29.000 EVRA: Mirjanin oglas izazvao pažnju, ali to nije ono najluđe ima i poklon!
Kuća je delimično renovirana, a preostali radovi, poput krečenja, ostavljaju novim vlasnicima slobodu da urede prostor po svom ukusu
04.02.2025
ČuvarkućaRASPLAKALA SE OD SREĆE Ana Rajković od muža dobila poklon vredan 100.000 evra (FOTO)
"Mogu da vam kažem da nije teško biti žena fudbalera. Nekada su muževi išli u rat, a ovo što Predrag radi je mnogo lepo"
31.01.2025
BalkanKARLEUŠA ZAPROŠENA? Pevačica se pohvalila skupocenim prstenom (FOTO)
Krajem prošle godine na svom Instagram nalogu pohvalila se novim luksuznim automobilom u vrednosti od 200.000 evra
16.01.2025
BalkanKAKVO IZNENAĐENJE: Ognjen dobio poklon od gosta u sred emisije, ostao bez teksta (FOTO)
Često poklonima obraduje svoje goste, a sada je i on dobio poklon.
16.01.2025
BalkanEDI RAMA KLEKNUO ISPRED ĐORĐE MELONI! Pred svima na samitu izvadio kutijicu, a kad ju je otvorio usledio šok! (VIDEO)
Njih dvoje imaju dobar odnos uprkos suprotnim političkim uverenjima.
15.01.2025
Svet"OVO JE NEŠTO NAJBOLJE ŠTO MI JE IKAD POKLONJENO" Daru Bubamaro sačekalo šok iznenađenje u Zagrebu
Pevačica sa kolegama održala koncertu u zagrebačkoj areni.
27.12.2024
Balkan"POKLONILA SAM MUŽU DOZVOLU DA ME PREVARI": Ono što je usledilo prenerazilo je sve
Bruna je stava da je poverenje ono što održava brak u životu, pa zahteva da zna svaki detalj prevare
12.12.2024
Nećete verovatiIZNENAĐENJE ZA DEU ĐURĐEVIĆ: Nakon raskida dobila poklon koji je sve raznežio (FOTO)
Podelila javno kakav poklon je dobila.
06.12.2024
BalkanKARLEUŠU POČASTIO MOMAK? Dobila poklon vredan više desetina hiljada evra (FOTO)
Pevačica se javno pohvalila. luksuznim darom
05.12.2024
BalkanPRAVA BAJKA: Anastasija Ražnatović pokazala kako je okitila jelku, a svi gledaju u preskupe poklone ispod nje (FOTO)
Novogodišnja čarolija u njenom domu u Sevilji.
05.12.2024
BalkanISPOVEST PROTE GROZDANA ZA K1INFO Kako sam od parohijana dobio džip i šta je od toga mnogo važnije (VIDEO)
43 godine je služio u parohiji, a "suzuki" terenac je njegova nagrada za to od svih onih kojima je njegovo zalaganje značilo.
03.12.2024
SrbijaMARIJA ŠERIFOVIĆ SA PRINCOM PROSLAVILA 40. ROĐENDAN Pevačica otkrila i najlepši poklon (FOTO)
Marijini pratioci odeuševljeni
15.11.2024
CelebrityLEPA RUSKINJA TRAŽI SRBINA DA JE OŽENI: Polina je otkrila i šta je to što očekuje od budućeg muža (FOTO)
U Srbiji sam videla mnogo očeva koji se igraju i šetaju sa svojom decom, to u Rusiji nije slučaj, objašnjava lepa Ruskinja
30.10.2024
LjubavNAVLAČITE VELIKU NESREĆU: Ove se stvari nikako NE DARUJU, a često ih poklanjamo drugima
Ide sezona proslava pa je dobro znati šta ne bi trebalo da poklanjate, ako je suditi po narodnim verovanjima
22.10.2024
(Ne)potrebno znanje"Sitan" gest Filipa Živojinovića: Pogledajte ŠTA je poklonio Aleksandri Prijović, a CENA ovog poklona OBARA SA NOGU
Pevačici Aleksandri Prijović 22. septembra bio je rođendan, a tim povodom Filip Živojinović, njen suprug, obradovao je skupocenim poklonom.
24.09.2024
Balkan