Showbizz > Balkan

Ovo niste znali o ANI BEKUTI I MILUTINU MRKONJIĆU! Progovorila je pevačicina unuka: "Dolaskom Mrke u naš život..."

Sonja Polić, unuka Ane Bekute, progovorila je o ljubavi između Ane i Mrke, otkrivši detalje koji nisu bili mnogo poznati javnosti

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

25/09/2024 > 10:02

podeli vest:

Ovo niste znali o ANI BEKUTI I MILUTINU MRKONJIĆU! Progovorila je pevačicina unuka: "Dolaskom Mrke u naš život..."
Foto: ATA Images


Unuka Ane Bekute je otkrila detalje njene ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, koji nisu bili poznati javnosti.

Bekuta i političar Milutin Mrkonjić bili su u vezi 10 godina do njegove smrti, a ona je više puta govorila o tome koliko je ta ljubav uticala dobro i oplemenjujuće na nju.

Sonja Polić, unuka Ane Bekute, progovorila je o ljubavi između Ane i Mrke, otkrivši detalje koji nisu bili mnogo poznati javnosti.

- Dolaskom Mrke u njen i naš život otvorila se još više, zaljubljena žena. Kako možete da zamislite zaljubljenu ženu, takva je ona bila. Ta ljubav je bila tinejdžerska. Ja to u životu nisam videla i mnogi pričaju o toj ljubavi. Kao neko ko je to svakodnevno gledao i doživljavao i shvatao, oni su postali jedan izvanredan primer kako ja sutra treba da biram - rekla je Sonja i istakavši da je Ana našla utehu u muzici nakon Milutinove smrti.

Foto: Instagram Printscreen

 

- To je njen lek, nastupati i deliti radost i svoj glas sa nekim. Kad je pitam kada planira da odmori i ode u penziju, ona uvek meni kaže "Ne, to se neće desiti. Sve dok ja mogu da pevam, ja ću da pevam". Bog je njoj dao glas koji ona treba da deli sa drugima, a ne da deli samo za sebe. Sva sreća, usrećuje mnoge ljude time i deli svoju tugu sa njima, kao i oni sa njom što saosećaju sa tim tekstovima - izjavila je Sonja.

Podsećamo da se Ana putem svog Instagram naloga obratila svojoj najvećoj ljubavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima. I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav.” Snimila sam našu pesmu. Zagrli me - napisala je pevačica ispod zajedničke fotografije.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar