Showbizz > Balkan

Đorđe Davd otkrio kako mu je Ceca pomogla nakon nesreće: "Bacila je KOVERTU..."

Nada se da mu koleginica neće zameriti.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

27/09/2024 > 14:12

podeli vest:

Đorđe Davd otkrio kako mu je Ceca pomogla nakon nesreće: "Bacila je KOVERTU..."
Foto: ATA Images


Rok muzičar i glumac Đorđe David početkom godine prošao je krzo pravu golgotu nakon saobraćjne nesreće koja ga je zadesila na auto.putu u Severnoj Makedoniji. Tom prilikom je jedna osoba izgubila život, a sud je pevača oslobodio odgovornosti.

U ovim teškim trenucima pomogla mu je koleginice Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: ATA Images

 

- Ona je napravila jedan gest, ja to nikada javno nisam rekao, evo reći ću sada, nadam se da se ona neće naljutiti, a i da se naljuti, šta me briga. Ja nju gotivim do besvesti. Imao sam taj sudar u januaru, na Svetog Jovana, koji me je ozbiljno ošamutio. Ja mrava u životu zgazio nisam. Taj sudar je na žalost završio sa tragičnom posledicom, gde je žena izgubila život. Indirektno sam krivac bio tu ja -, pričao je on i dodao:

- Naravno oslobođen svega, jer u tehničkom smislu ja nisam napravio nijedan faul, ni jedan prekršaj zbog kojeg bih odgovarao. Došavši u Beograd, svi moji prijatelji su govorili i ja verujem da je to iskreno: 'Šta god da ti treba, javi se'. Jedina je ona rekla: 'Ajde dođi do mene', i bacila kovertu ispred mene i rekla: 'Vidi ovako, samo bez bilo kakvih raspravljanja sa tobom. Znam da si trenutno u bunaru, ovo je novac koji ti dajem da uzmeš neki auto. Znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici to da vratiš, molim te vrati, a hvala Bogu radiš, a hvala Bogu sviraš, ovde si u žiriju, tako da... Molim te nemoj da se raspravljamo, da li ti to hoćeš da uzmeš ili nećeš jer ćemo ući u ozbiljan problem'.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar