Showbizz > Balkan

U SRBIJI NEMA SLAVLJA bez njihovih pesama, a OVO je ono što DARKO LAZIĆ I BAJA MALI KNINDŽA baš danas SLAVE!

Obojica su šarmantni, harizmatični, ali i romantični, cene iskrenost, a zajedničko im je nešto što ih veže za 13. oktobar

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

13/10/2024 > 09:44

podeli vest:

U SRBIJI NEMA SLAVLJA bez njihovih pesama, a OVO je ono što DARKO LAZIĆ I BAJA MALI KNINDŽA baš danas SLAVE!
Foto: Pexels.com


Astrolozi kažu "ako ste rođeni u oktobru, sa punim pravom možete da kažete da ste posebni i drugačiji od svih ostalih". Da li je tako i sa današnjim slavljenicima? Naime, danas slave rođendan pevači Darko Lazić i Baja Mali Knindža. 

Jasno je da su oi jedan i drugi rođeni u horoskopskom znaku vage, kao i to da obojica pune klubove, šta im je zajedničko, ali kako su dočekali svoj rođendanski dan, pročitajte u nastavku teksta. 

Darko danas puni 33 godine, a Baja je postao većinski vlasnik svog života, sa punih 58 godina. 

Slavlje Baje Malog Knindže

Pripreme za Bajin rođendan nisu mogle bolje da počnu, već od slavlja naših fudbalera. Naime, sinoć je fudbalska reprezentacija Srbije savladala sa 2:0 selekciju Švajcarske u meču "A divizije" Lige nacija, odigranom u Leskovcu, a posle duela, odlično raspoloženje vladalo je u timu Orlova uz pesmu Baje Malog Knindže. 

Ova odlična atmosfera je savršen početak rođendana, a tako se i nastavilo, pa od jutros samo pristužu čestitke na Bajinom instagramu poput ove: "Nije ovo svaki dan, srećan ti Baja rođendan!". 

Foto: Instagram Printscreen

 

Darko Lazić dobio najlepši poklon za rođendan

Darko Lazić je svoj rođendan dočekao radno, na svadbi u Beču, ali pre samo nekoliko dana, 08. oktobra, porodila se Katarina Lazić, Darkova supruga i na svet donela ćerkicu Srnu, te se kod njih u porodici slavilo danima. 

"Srno moja malena" je od tog dana himna, a poznati pevač je za medije istakao da je on najsrećniji čovek na svetu već odavno, jer je dobio još jednu malu princezu koju je želeo. 

Katarina nije mogla lepši poklon da mu priredi, a kakvo se slavlje očekuje u kući Lazića, videćete na portalu K1info.rs. 

Foto: Instagram Printscreen

 

Zajednički osobina im je šarm?

Bez obzira na razlike u godinama, poznati pevači, osim zajedničkog slavljeničkog dana poseduju i određene zajedničke osobine, kako kaže horoskop.

Tačnije, astrolozi ističu da su osobe rođene u oktobru veoma harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su da osvoje svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru veoma su popularne i svi žele da budu njihovi prijatelji. Važe za vrlo iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju „šesto čulo“ za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat. Izuzetno su šarmantne, te su vrlo dobri romantični partneri. 

Da li i vi mislite da su ove osobine zajedniče Laziću i Baji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar